Η Red Bull διανύει ξανά "χρυσές" ημέρες μετά την παντοκρατορία στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Η Red Bull διανύει ξανά “χρυσές” ημέρες μετά την παντοκρατορία στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Γερμανός πιλότος αποσύρεται στο τέλος της σεζόν, όμως στο παρελθόν έχει γράψει τη δική του ιστορία στην Formula 1. Τέσσερα πρωταθλήματα και σημαντικά ρεκόρ που δύσκολα θα ξεπεραστούν!

Το πέρασμα του από την Ferrari δεν κρίθηκε επιτυχημένο με την Red Bull ωστόσο έζησε την απόλυτη δόξα. Ειδικά την τελευταία πρωταθληματική χρονιά των Αυστριακών πριν την κυριαρχία της Mercedes φρόντισε να αφήσει μια υπεραιωνόβια παρακαταθήκη.

Το 2013 λοιπόν ο “Σεμπ” εξασφάλισε με περίπατο το παγκόσμιο στέμμα! Αυτό που μένει στην ιστορία δεν είναι η διαφορά με τους ανταγωνιστές του αλλά το σερί νικών που πέτυχε!

Από το Βέλγιο, μέχρι το φινάλε στην Βραζιλία ήταν αήττητος. Μετρούσε μόνο νίκες και συγκεκριμένα 9 διαδοχικές! Κάτι αντίστοιχο δεν έχει πετύχει κανένας οδηγός στην ιστορία της Formula 1 και είναι ένα ρεκόρ που θα μνημονεύουμε καθώς δύσκολα θα καταρριφθεί!

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ