Ο μαγικός κόσμος της Formula 1 επιστρέφει. Οι φανς, όπως και εμείς, εκστασιασμένοι!

Ο μαγικός κόσμος της Formula 1 επιστρέφει. Οι φανς, όπως και εμείς, εκστασιασμένοι!

Φερστάπεν, Χάμιλτον και οδηγοί έκπληξη είναι έτοιμοι για σπουδαίες μάχες στις πίστες.

Οι κατασκευαστές έχουν ετοιμάσει σκέτους …πυραύλους για τις ομάδες τους. Με τις ισορροπίες να αλλάζουν.

Μετά από καιρό 4-5 ομάδες θα δώσουν μάχη για κορυφή. Τα σπουδαία όμως έρχονται πιο σύντομα απ’ ότι τα περιμέναμε.

Οι ομάδες ετοιμάζονται για παρουσίαση μονοθεσίων. Και εμείς έτοιμοι να “ρουφήξουμε” κάθε σημαντική πληροφορία μας δώσουν.

Επιπλέον ο Σιρότκιν θέλησε να μιλήσει για το σκεπτικό του αποκαλύπτωντας σημαντικές πληροφορίες:

«Φέτος θα έχουμε εντελώς καινούργια μονοθέσια. Θα είναι πιο αργά στις στροφές, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να φρενάρεις περισσότερο και από μεγαλύτερη απόσταση. Σε σχέση με πέρυσι, η διάρκεια φρεναρίσματος είναι μεγαλύτερη. Αυτό θα είναι υπέρ του Χάμιλτον, ειδικά σε πίστες όπως η Βαρκελώνη και το Χανγκάρορινγκ. Κανένας δεν ξέρει πως θα συμπεριφέρονται τα νέα μονοθέσια, όμως στη θεωρία θα είναι πιο δύσκολα στην οδήγηση. Αυτό ενδέχεται να είναι πάλι υπέρ του Χάμιλτον, καθώς ελέγχει την ισορροπία του μονοθεσίου του εξαιρετικά».

«Όταν μιλάμε έλεγχο του μονοθεσίου κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος, την τοποθέτηση του μονοθεσίου στην είσοδο των στροφών, ο Λιούις είναι ο καλύτερος στο grid. Ο Λιούις γνωρίζει πολύ καλά πώς να “φορτίσει” τον εμπρός άξονα και έχει πάρα πολύ καλό έλεγχο των φρένων. Μέσω αυτού του χαρίσματος, κουβαλάει περισσότερη ταχύτητα στην είσοδο της στροφής και αυτό του δίνει πλεονέκτημα. Η επιπλέον ταχύτητα εισόδου, του δίνει επιπλέον φόρα εντός της στροφής. Με τον τρόπο αυτό είναι σε καλύτερη θέση στην έξοδο της στροφής. Μπορεί επίσης να ακουστεί παράξενο, αλλά ο Μαξ κάνει το ακριβώς αντίθετο. Χρησιμοποιεί και το τελευταίο χιλιοστό της πίστας ώστε να κάνει λιγότερο τετράγωνη τη στροφή. Χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο εύρος της πίστας στην είσοδο και έξοδο των στροφών. Στο μέσο των στροφών τοποθετεί το μονοθέσιό του έτσι ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή έξοδο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ