Η μάχη ανάμεσα στην βαθμολογία των οδηγών συνεχίζεται, με τον Ολλανδό να έχει μειώσει τη διαφορά του από τον Λεκλέρ στους 19 πόντους. 

Η Mercedes  και η Red Bull είδαν πάλι την σκόνη της Ferrari στις κατατακτήριες του Μαϊάμι στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1. Αλλά στον αγώνα ήταν αλλιώς αφού μετά την Ίμολα, ήρθε νέος θρίαμβος για τον Φερστάπεν και μαζί με το βαθμό του ταχύτερου γύρου κατάφερε να μειώσει την διαφορά του από τον  Λεκλέρ στους 19 βαθμούς.

Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε από τον Λεκλέρ την πρώτη θέση αφού μπήκε από νωρίς σε θέση οδηγού του αγώνα, και κατέκτησε τη δεύτερη σερί νίκη και τρίτη του συνολικά στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Από την άλλη ο Μονεγάσκος οδηγός, αν και είχε την pole position, δεν κατάφερε να κρατήσει την πρωτιά και τελικά τερμάτισε στην δεύτερη θέση. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Κάρλος Σάινθ, που βγήκε κερδισμένος στην μάχη του με τον Σέρτζιο Πέρεζ. Στις θέσεις 5-6 είχαμε τους Ράσελ και Χάμιλτον.

Η μάχη ανάμεσα στην βαθμολογία των οδηγών συνεχίζεται, με τον Ολλανδό να έχει μειώσει τη διαφορά του από τον Λεκλέρ στους 19 πόντους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ