Η Formula 1 εδώ και λίγες εβδομάδες έριξε αυλαία στη σεζόν με τον Μαξ Φερστάπεν να πανηγυρίζει ένα... εύκολο πρωτάθλημα. Αντιθέτως για τον Λιούις Χάμιλτον η χρονιά ήταν μαρτυρική.

Η Formula 1 εδώ και λίγες εβδομάδες έριξε αυλαία στη σεζόν με τον Μαξ Φερστάπεν να πανηγυρίζει ένα… εύκολο πρωτάθλημα. Αντιθέτως για τον Λιούις Χάμιλτον η χρονιά ήταν μαρτυρική.

Το 2022 ο ανταγωνισμός ήταν μικρότερος στο πρωτάθλημα της Formula 1 καθώς δεν είδαμε μάχη για τον τίτλο μέχρι τελικής πτώσης όπως το 2021.

Η Mercedes βγήκε από το προσκήνιο ενώ η Ferrari έδειχνε στην αρχή ότι μπορεί να κυριαρχήσει… Εν τέλει η Red Bull επέδειξε τη μεγαλύτερη σταθερότητα και αξιοπιστία, φτάνοντας δίκαια στον τίτλο!

Το 2022 ήταν “χρυσοφόρο” για τον Μαξ Φερστάπεν αφού εκτός από το πρωτάθλημα εξασφάλισε και τα περισσότερα χρήματα (αγωνιστικά) από κάθε άλλο πιλότο.

Μπορεί ο Λιούις Χάμιλτον να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος οδηγός (55 εκατ. ετησίως) όμως ο Ολλανδός τον ξεπέρασε με τα μπόνους που κατέκτησε! Συγκεκριμένα ο Μαξ Φερστάπεν έβαλε στο ταμείο του 60 εκατ. δολάρια (40 συμβόλαιο-20 μπόνους) έναντι 55 του Βρετανού!

Τρίτος στη λίστα έρχεται ο Φερνάντο Αλόνσο με 30 εκατ. ενώ ο Λεκλέρ βρίσκεται στην 5η θέση με 23 εκατ. Τέταρτος ο Σέρχιο Πέρες με 26 εκατ.

Formula 1

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ