Το πρωτάθλημα της Formula 1 κατέληξε στα χέρια του Μαξ Φερστάπεν για δεύτερη σερί χρονιά! Πολύ πιο εύκολα από ότι πέρυσι, συνθήκη που θεωρητικά αποθαρρύνει τους ανταγωνιστές του.

Το πρωτάθλημα της Formula 1 κατέληξε στα χέρια του Μαξ Φερστάπεν για δεύτερη σερί χρονιά! Πολύ πιο εύκολα από ότι πέρυσι, συνθήκη που θεωρητικά αποθαρρύνει τους ανταγωνιστές του.

Σε μια σεζόν που ο Ολλανδός κάλπαζε, καταρρίπτοντας το ρεκόρ νικών σε ένα πρωτάθλημα, η αναγνώριση της ποιότητάς του είναι μονόδρομος και για τους αντιπάλους.

Το 2023 ωστόσο είναι μια διαφορετική ιστορία. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο Κάρλος Σάινθ της Ferrari που ελπίζει να κάνει… δύσκολη τη ζωή του Φερστάπεν, άσχετα αν η “κόντρα” επικεντρώνεται στον Ολλανδό και τον Σαρλ Λεκλέρ.

«Θα ήθελα να ένιωθα λίγο πιο άνετα με το μονοθέσιο στο ξεκίνημα της χρονιάς, για να κάνω τα πράγματα πιο περίπλοκα για τον Μαξ και μαζί με τον Σαρλ να παλεύαμε με περισσότερες αξιώσεις για τον τίτλο. Ο στόχος μου για την επόμενη χρονιά είναι να ξεκινήσω στο επίπεδο οδήγησης που βρίσκομαι τώρα για να κάνω τη ζωή του Μαξ δύσκολη. Έχουμε ακόμη μία ευκαιρία για το πρωτάθλημα και εμπιστεύομαι πλήρως την ομάδα, πως θα δημιουργήσει ένα σπουδαίο μονοθέσιο, όπως εφέτος. Είμαι έτοιμος να παλέψω και ανυπομονώ να δίνω μάχες και με τη Mercedes διότι όπως φαίνεται θα μάχονται μαζί μας στην κορυφή».

Και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν περίμενα πως η χρονιά θα εξελιχθεί έτσι και ο Φερστάπεν θα πάρει 14 νίκες, ειδικά με βάση το πόσο γρήγορο ήταν το μονοθέσιό μας. Πρέπει να μάθουμε από τα φετινά μας λάθη ενόψει του 2023».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ