Λίγες μέρες απέμειναν για την έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1 και οι ομάδες κορυφώνουν την προετοιμασία τους!

Λίγες μέρες απέμειναν για την έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1 και οι ομάδες κορυφώνουν την προετοιμασία τους!

Τα μεγάλα ονόματα του σπορ ετοιμάζονται για μια σπουδαία σεζόν με μεγαλύτερο ανταγωνισμό σε σχέση με το 2022. Red Bull, Ferrari και Mercedes φαίνεται πως θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για τον τίτλο και οι πιλότοι είναι προετοιμασμένοι γι’αυτό!

Την ανυπομονησία του δεν μπορεί να κρύψει και ο Μαξ Φερστάπεν που θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο, γνωρίζοντας πως έχει να ανταγωνιστεί έναν εκ των κορυφαίων της ιστορίας.

Ο Ολλανδός αναγνωρίζει την ποιότητα του Λιούς Χάμιλτον και περιμένει επικές μάχες!

«Ο Χάμιλτον είναι από τους σπουδαιότερους οδηγούς στην ιστορία της Formula 1 και αν έχει το κατάλληλο μονοθέσιο, τότε μπορεί να παλέψει ξανά για το πρωτάθλημα. Το ίδιο ισχύει για τον Τζορτζ Ράσελ, τον Σαρλ Λεκλέρ και τον Λάντο Νόρις. Εάν δώσεις σε όλους αυτούς ένα μονοθέσιο που μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, τότε θα το πάρουν. Όταν έχεις όμως το σωστό μονοθέσιο, τότε έρχεται και επιπλέον πίεση. Δεν πρέπει να κάνεις λάθη, τουλάχιστον όχι μεγάλα λάθη. Αυτό είναι το επίπεδο της διαφορετικής πρόκλησης που έχεις στα χέρια σου. Πιστεύω όμως πως αυτοί οι οδηγοί όταν βρεθούν στη θέση αυτή, όλα είναι πιθανά. Έχουν το ταλέντο για να το κάνουν», είπε ο οδηγός της Red Bull Racing.

Ερωτηθείς σχετικά με τις πιθανότητές του για εφέτος, ανέφερε: «Ο αγαπημένος μου αριθμός είναι το 3. Φυσικά και θα προσπαθήσω να πάρω το πρωτάθλημα, όμως δεν ξέρω εάν θα είμαστε αρκετά καλοί. Ως ομάδα πιστεύουμε πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί και έχουμε κίνητρο. Όλοι στο εργοστάσιο δουλεύουν δίχως διακοπή και όταν γύρισα από τις διακοπές μου, προετοιμάστηκα πολύ σκληρά για να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν επιστρέψω στο μονοθέσιο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ