Έντονος προβληματισμός επικρατεί στη Mercedes με την εξέλιξη του πρωταθλήματος της Formula 1. Όπως όλα δείχνουν, ο Λιούις Χάμιλτον παραμένει πικραμένος από τον τρόπο που τελείωσε το φετινό πρωτάθλημα και με όλα όσα συνέβησαν στον τελευταίο αγώνα, δίνοντας τον τίτλο στον Μαξ Φερστάπεν. Ούτε ο τίτλος του ιππότη, ούτε η ένθερμη υποδοχή του από την […]

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στη Mercedes με την εξέλιξη του πρωταθλήματος της Formula 1.

Όπως όλα δείχνουν, ο Λιούις Χάμιλτον παραμένει πικραμένος από τον τρόπο που τελείωσε το φετινό πρωτάθλημα και με όλα όσα συνέβησαν στον τελευταίο αγώνα, δίνοντας τον τίτλο στον Μαξ Φερστάπεν.

Ούτε ο τίτλος του ιππότη, ούτε η ένθερμη υποδοχή του από την ομάδα της Mercedes, ούτε η ενδελεχή έρευνα που ανακοίνωσε η FIA για τα γεγονότα με το όχημα ασφαλείας στο Άμπου Ντάμπι χρυσώνουν το χάπι για τον Βρετανό.

Ο Λιούις συνεχίζει να δείχνει τη δυσαρέσκειά του, με κάθε τρόπο. Μετά την απουσία του από την τελετή απονομής της FIA, για την οποία μάλιστα ενδέχεται να τιμωρηθεί, ο Χάμιλτον σταμάτησε να ακολουθεί τον επίσημο λογαριασμό της Formula 1 στο Instagram!

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό τηρεί σιγή ιχθύος, καθώς δεν έχει ανεβάσει τίποτα από τις 11 Δεκεμβρίου. Λέτε τελικά τα σενάρια για αποχώρησή του από τη Formula 1, να γίνουν πραγματικότητα;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ