Επιστροφή στη δράση για την Formula 1  και την πίστα του Σπα, στο Βέλγιο. 

Επιστροφή στη δράση για την Formula 1  και την πίστα του Σπα, στο Βέλγιο.

Με τους χθεσινούς χρόνους της Red Bull RB18, ο Ράσελ της Mercedes έκανε πρόβλεψη πριν την κούρσα ότι ο Ολλανδός «θα κερδίσει σχετικά άνετα τη νίκη στο Βέλγιο».
Η θερμοκρασία της πίστας ήταν 15ο Κελσίου πολύ ψηλότερη από χθες – κάτι που άλλαξε δεδομένα, σε σχέση με τη χθεσινή κυριαρχία της Red Bull RB18;

Φρέσκια μαλακή γόμα για τους Φερστάπεν, Λεκλέρ στο ξεκίνημα και χρησιμοποιημένη μαλάκή για τον πρωτοπόρο Σάινθ. Οι πιο πίσω θέσεις εκκινούν με τη μέση γόμα, εκτός από τον Τσουνόντα από τα πιτς που θα είχε τη σκληρή.

Στην εκκίνηση έμεινε πρώτος ο Σάινθ, δεύτερος ο Αλόνσο που πέρασε τον Πέρεζ

Ακολούθησε αυτοκίνητο ασφαλείας.

Παρά την περίοδο του οχήματος ασφαλείας, ο Φερστάπεν πίεσε τόσο όσο  τα ελαστικά του, και παραπονέθηκε στην ομάδα για τη φθορά της μαλακής γόμας. Παρόλα αυτά, όμως ο Ολλανδός έφτασε σιγά σιγά στην κορυφή. Όπου και παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Ακόμη και μετά το δεύτερο πιτ-στοπ του Φερστάπεν, επέστρεψε πρώτος με χαρακτηριστική άνεση. Ενώ πριν το τέλος ήταν 7,7” μπροστά από τον δεύτερο Πέρεζ. Με πίσω τους τιυς Σάινθ, Ράσελ, Λεκλέρ, και ο Φέτελ.

Ο Χάμιλτον παραδέχθηκε την ευθύνη για τη σύγκρουση με τον Αλόνσο στον πρώτο γύρο: «Κοιτώντας τις εικόνες, ήταν στο τυφλό σημείο του καθρέφτη μου, δεν του άφησα αρκετό χώρο, οπότε ήταν δικό μου λάθος σήμερα. Λυπάμαπι για την ομάδα. Ήταν ακριβώς στο τυφλό μου σημείο»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ