Formula 1: Δεν φοβάται τον Ρικάρντο ο Πέρεζ!

Ο Ντανιέλ Ρικιάρντο δεν είναι ένας τυχαίος οδηγός! Την ποιότητά του την έχει αποδείξει φέρνοντας νίκες! Το παρόν ωστόσο και το μέλλον του στη Formula 1 δεν είναι ευοίωνο.

Το 2022 μπορεί να αποτελέσει και το κύκνειο άσμα στην καριέρα του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Δεν θέλει να σκέφτεται αυτό το σενάριο αλλά είναι πιθανό.

Το πέρασμά του από την Ρενό και την Μακλάρεν δεν είχε επιτυχία και ο Αυστραλός φθάρθηκε πολύ στις δύο ομάδες… Αποδείχθηκε ότι η απόφασή του να αποχωρήσει από την Red Bull ήταν καταστροφική αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Πλέον έχει μπροστά του μια νέα πρωτόγνωρη πρόκληση. Ο Ρικιάρντο θα είναι το 2023 τρίτος οδηγός στην Red Bull. Στόχος του να παραμείνει κοντά στο σπορ και το 2024 να διεκδικήσει ένα συμβόλαιο σε ανταγωνιστική ομάδα.

Σε ερώτηση που του τέθηκε από το Sky Sports σχετικά με το μέλλον του στη Red Bull, o Πέρεζ απάντησε: «Είμαι πολύ χαλαρός να πω την αλήθεια. Στην F1 ζούμε όλοι υπό μεγάλη πίεση και από μεριάς μου δεν έχει αλλάξει κάτι. Η επιστροφή ενός οδηγού όπως ο Ρικάρντο είναι μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα. Θα συνεισφέρει πολύ, είναι φοβερός τύπος και ένας από τους οδηγούς με τους οποίους έχω καλές σχέσεις. Είναι πολύ ωραίο που επιστρέφει ο Ντάνιελ στην ομάδα και από τη μεριά μου, δεν αλλάζει τίποτα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ