Η Formula 1 ανακοίνωσε πως η Red Bull παραβίασε τους οικονομικούς κανόνες για το 2021 και οι αντίπαλοι ελπίζουν σε εξοντωτική ποινή του Φερστάπεν.

Η Formula 1 ανακοίνωσε πως η Red Bull παραβίασε τους οικονομικούς κανόνες για το 2021 και οι αντίπαλοι ελπίζουν σε εξοντωτική ποινή του Φερστάπεν.

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί σάλος και… ερίδες στο πρωτάθλημα με την περίπτωση της Red Bull. Η αυστριακή ομάδα δεν συμμορφώθηκε με το bagdet cap αλλά οι λεπτομέρειες του πορίσματος της FIA δεν αναφέρουν αν η ομάδα απέκτησε πλεονέκτημα.

Η Red Bull είναι αντιμέτωπη με διάφορες τιμωρίες όμως πρώτα πρέπει να διευκρινιστεί σε τι μέγεθος αθέτησε τους οικονομικούς κανόνες. Έτσι στην Mercedes ελπίζουν πως ο τίτλος του 2021 μπορεί να αλλάξει χέρια.

Με τις πληροφορίες επί του θέματος να είναι συγκεχυμένες το τελευταίο διάστημα από τις αρμόδιες αρχές, διάφοροι παράγοντες του σπορ βρίσκουν την αφορμή να πάρουν θέση.

Αυτό έκανε και ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του σπορ, Μπέρνι Έκλεστον που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την Red Bull και τις σκληρές συνέπειες που θα υποστεί…

«Αν θα χάσει η Red Bull τους βαθμούς από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2021; Θα έρθουν και χειρότερα από αυτό», είπε με νόημα ο 91χρονος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ