Ο Γερμανός πιλότος έπεσε θύμα κλοπής την επομένη του Γκραν Πρι της Βαρκελώνης. Και αποφάσισε να κάνει κάτι παράτολμο... Είναι, γενικά, ένας ιδιότυπος χαρακτήρας με... απέχθεια σε κάτι που, στις μέρες μας, όλοι μοιάζουν να λατρεύουν...

Φέτελ: Διώκτης της παρανομίας με ένα… σκούτερ! Ο Γερμανός πιλότος της Φόρμουλα 1 είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα, έτσι κι αλλιώς. Μπήκε στο χώρο σα… σίφουνας το 2010, με τη Ρεντ Μπουλ και έγινε ο νεώτερος πρωταθλητής στην ιστορία. Σήμερα, 12 χρόνια μετά, λίγο πριν κλείσει τα 35 του (γεν. 3/7/1987), ο Φέτελ οδηγεί για την Άστον Μάρτιν και έχει αφήσει ήδη το στίγμα του στα Γκραν Πρι.

Έχει τέσσερα σερί πρωταθλήματα, από το 2010 ως το 2013. Έχει το ρεκόρ των περισσότερων συνεχόμενων νικών (9) και των περισσότερων νικών σε μια σεζόν (13). Ο Γερμανός είναι ο τρίτος στην ιστορία σε νίκες σε Γκραν Πρι (53) και σε θέσεις στο πόντιουμ (122) και, επίσης, ο 4ος σε pole position (57). Τι άλλο είναι; Όπως λέει ο ίδιος… “εσωστρεφής, ανταγωνιστικός και ανυπόμονος”.

Και μάλλον… όλα αυτά μαζί τον έκαναν την επομένη του GP στη Βαρκελώνη, την περασμένη Δευτέρα, να καβαλήσει ένα σκούτερ και να αρχίσει να κυνηγά στο κέντρο της Βαρκελώνης τον αρπαγέα της τσάντας του! Τι συνέβη; Ο Φέτελ άφησε ξεκλείδωτο το αυτοκίνητό του και την τσάντα του σε κοινή θέα. Η ευκαιρία ήταν μεγάλη για το κλεφτρόνι που, προφανώς, τον είχε βάλει στο μάτι. Ανοίγει την πόρτα, παίρνει την τσάντα και φεύγει κύριος.

“Εκδικητής” με το… σκουτεράκι, αλλά…

Ο Φέτελ παίρνει ένα σκουτεράκι και ξεκινά την αναζήτηση του κλέφτη. Η ελπίδα του είναι τα earbuds που έχει στην τσάντα και τα οποία δίνουν στίγμα GPS. Όμως ο κλέφτης -που μάλλον είχε και συνεργό- έχει φροντίσει και τα έχει πετάξει, κρατώντας την τσάντα και ό,τι πολύτιμο είχε μέσα. (Ο Φέτελ λέει ότι είχε έγγραφα). Να πούμε εδώ και ότι πριν από λίγες εβδομάδες, θύμα κλοπής έπεσε και ο Σαρλ Λεκλέρ, της Φεράρι. Ένας ελαφροχέρης του ψείρισε από το χέρι το ρολόι αξίας 300.000 ευρώ (!), κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής φωτογραφίας.

Ο Γερμανός πιλότος έκανε καταγγελία στην αστυνομία και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της. Δυστυχώς για τον ίδιο δε μπορεί και να δημοσιεύσει π.χ. στο Instagram ή το Facebook ή το Twitter μια έκκληση να του γυρίσει ο κλέφτης τα έγγραφα -έστω και με αμοιβή. Και ο λόγος είναι απλός. Ο Φέτελ… σιχαίνεται τα σόσιαλ μίντια! Είναι ο μοναδικός πιλότος της F1 που δεν έχει κανένα λογαριασμό, σε κανένα κοινωνικό δίκτυο. Είπαμε. Ξεχωριστή περίπτωση…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ