Ήταν καλύτερος όλη την χρονιά και το δικαιούται πέρα για πέρα. Με ένα φινάλε βγαλμένο από τα πιο… υγρά όνειρα των απανταχού φαν. Ο Μαξ Φερστάπεν στον τελευταίο γύρο του Άμπου Ντάμπι πέρασε τον Λιούις Χάμιλτον και πήρε το παγκόσμιο στέμμα! Ο Μαξ Φερστάπεν, μια εβδομάδα πριν, στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 σε έναν […]

Ήταν καλύτερος όλη την χρονιά και το δικαιούται πέρα για πέρα. Με ένα φινάλε βγαλμένο από τα πιο… υγρά όνειρα των απανταχού φαν. Ο Μαξ Φερστάπεν στον τελευταίο γύρο του Άμπου Ντάμπι πέρασε τον Λιούις Χάμιλτον και πήρε το παγκόσμιο στέμμα!

Ο Μαξ Φερστάπεν, μια εβδομάδα πριν, στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 σε έναν αγώνα που θα μείνει στην ιστορία για το αλλόκοτο τέλος του.

Στο τελευταίο λεπτό του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 ο Μαξ Φερστάπεν πήρε… την μπουκιά μέσα από το στόμα και τον τίτλο από την τσέπη του Λιούις Χάμιλτον. Οι αμφιλεγόμενες αποφάσεις του Μάικλ Μάσι, διευθυντή του αγώνα της Formula 1, στους τελευταίους γύρους του γκραν πρι του Αμπου Ντάμπι, μετά το ατύχημα του Λατίφι, βοήθησαν στην ανατροπή του αποτελέσματος που μέχρι τότε έδειχνε ότι ξεκάθαρα και με διαφορά τον αγών θα κέρδιζε ο Λιούις Χάμιλτον. Και μαζί και το πρωτάθλημα της Formula 1.

Στο βίντεο καταγράφει και τις στιγμές μετά, με τους έξαλλους πανηγυρισμούς στο γκαράζ της Red Bull όταν όλοι μαζί τραγουδούσαν το We Are the Champions.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ