Ο Λιούις Χάμιλτον είναι από τους καλύτερους πιλότους στην ιστορία της Formula 1. O Παγκόσμιος Πρωταθλητής φαίνεται ότι θέλει να… αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και είναι στα σκαριά ταινία με τον γνωστό ηθοποιό, Μπραντ Πιτ. Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» ο Λιούις Χάμιλτον σχεδιάζει την παραγωγή ταινίας με τον Μπραντ Πιτ. Η ταινία θα αφορά αγώνες αυτοκινήτου, ενώ εκτός από […]

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι από τους καλύτερους πιλότους στην ιστορία της Formula 1. O Παγκόσμιος Πρωταθλητής φαίνεται ότι θέλει να… αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και είναι στα σκαριά ταινία με τον γνωστό ηθοποιό, Μπραντ Πιτ.

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» ο Λιούις Χάμιλτον σχεδιάζει την παραγωγή ταινίας με τον Μπραντ Πιτ. Η ταινία θα αφορά αγώνες αυτοκινήτου, ενώ εκτός από τον πολυβραβευμένο ηθοποιό θα συμμετάσχουν και οι: Τζέρι Μπρουκχάιμερ (παραγωγός), Τζόζεφ Κοζίνσκι (σκηνοθέτης) και Έριν Κρούγκερ (σεναριογράφος).

Ο Βρετανός πιλότος και στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να γίνει κάποια στιγμή ηθοποιός. Ο Χάμιλτον έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Mercedes και φαντάζει δύσκολο να ενασχοληθεί παράλληλα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι όταν θα λήξει το συμβόλαιο του, τότε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην υποκριτική.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ