Ο Λουίς Χάμιλτον είναι ένας εκπρόσωπος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Formula 1.

Ο Λουίς Χάμιλτον είναι ένας εκπρόσωπος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Formula 1. Ο Βρετανός δεν είναι τυχαίο πως εκφράζεται πολλές φορές υπέρ των αδυνάτων και των καταπιεσμένων.

Έτσι και τώρα, για το θέμα που συγκλονίζει την παγκόσμια κοινότητα, περί αμβλώσεων στις ΗΠΑ. Ο Χάμιλτον στάθηκε υπερ των γυναικών και τάχθηκε εναντίον όλων αυτών των αποφάσεων που κάνουν κουμάντο στο σώμα τους χωρίς να τις ρωτήσουν.

“Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο κάποιοι που έχουν την εξουσία πίεζαν και συνεχίζουν να πιέζουν για την αφαίρεση των δικαιωμάτων εκατομμυρίων ανθρώπων. Αυτή η απόφαση θα επηρεάσει τους πιο ευάλωτους ανάμεσά μας. Γυναίκες, μαύροι, μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, και λοιπούς”.

Πρόσφατα σε άλλη του ανάρτηση ενώ βρισκόταν στην Αμερική, ο 37χρονος Βρετανός είχε αναφέρει: “Λατρεύω να βρίσκομαι στις ΗΠΑ. Όμως δεν μπορώ να αγνοήσω ό,τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή, και τι προσπαθούν να κάνουν κάποια μέλη της κυβέρνησης στις γυναίκες που ζουν εδώ. Όλοι θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να διαλέξουν τι θα κάνουν με το σώμα τους. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να τους αφαιρεθεί αυτή η επιλογή”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ