Χαλασμός έχει γίνει μετά την νίκη του Πέρες στο Μονακό και τα πλάνα που δείχνουν τον Μεξικανό να πανηγυρίζει σε ατελείωτα πλωτά πάρτι.

Χαλασμός έχει γίνει μετά την νίκη του Πέρες στο Μονακό και τα πλάνα που δείχνουν τον Μεξικανό να πανηγυρίζει σε ατελείωτα πλωτά πάρτι.

Αλκοόλ, γυναίκες και ξέφρενο κέφι, πράγματα που επιτρέπονται εν μέρει, όμως δεν αρμόζουν σε έναν αθλητή και πρότυπο όπως ο συγκεκριμένος.

Αυτός ήταν ο λόγος που ο Πέρες απολογήθηκε δημοσίως και πήρε πάνω του όλη την ευθύνη.

«Έχω δει τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με εμένα και παίρνω πάνω μου την ευθύνη. Ήταν ένα κακό πάρτι στο οποίο δεν ήξερα πώς να συγκρατηθώ, αλλά ήταν απλά αυτό, ένα κακό πάρτι. Όσοι είναι κοντά μου ξέρουν τις αξίες μου και τι άνθρωπος είμαι. Για όσους αναρωτιούνται εγώ και η σύζυγός μου είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ. Για όσους ελπίζουν να μας κάνουν κακό, σας εύχομαι τα καλύτερα. Ευχαριστώ για τη στήριξή σας και ζητώ τη συγχώρεση όλων όσων με αγαπούν, διότι τα βίντεο αυτά δεν με αντιπροσωπεύουν. Δεν πρόκειται να μιλήσουμε άλλο για το θέμα αυτό, γιατί μας κάνει να ξεχνάμε τη φοβερή στιγμή που ζήσαμε το τριήμερο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ