Ο επεισοδιακός τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική σεζόν της Formula 1 έχει δημιουργήσει αγωνία ήδη για την επόμενη!

Ο επεισοδιακός τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική σεζόν της Formula 1 έχει δημιουργήσει αγωνία ήδη για την επόμενη!

Οι φανατικοί οπαδοί του σπορ έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η νέα αγωνιστική σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 πρόκειται να ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου. Με τα δύο πρώτα σκέλη των ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix του Bahrain.

Η Formula 1 μάλιστα ανανέωσε την συνεργασία της με την πίστα του Bahrain ως το 2036!

Θυμίζουμε πως η πίστα μπήκε στο ημερολόγιο της F1 το 2004. Ενώ είχε την τιμητική της πριν 2 σεζόν. Φιλοξενώντας 2 αγώνες μέσα στο 2020 κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Βελτιωμενες εγκαταστάσεις, καλύτερη ποιότητα στο οδόστρωμα και μεγαλύτερη ασφάλεια για οδηγούς και κοινό, είναι μερικά από τα κριτήρια για την ανανέωση συμβολαίου.

Ο Stefano Domenicali, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1, δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστούμε στη διεθνή πίστα του Bahrain μέχρι το 2036. Από το 2004 είχαμε μερικούς φανταστικούς αγώνες στο Sakhir και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε εκεί για την έναρξη του πρωταθλήματος του 2022 καθώς ξεκινάμε μια νέα εποχή για το άθλημα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ