Η Formula 1 ετοιμάζεται για μία ακόμη διοργάνωση φωτιά.

Η Formula 1 ετοιμάζεται για μία ακόμη διοργάνωση φωτιά. Με τα πρώτα δοκιμαστικά να έχουν ολοκληρωθεί οι 2 περσινοί φιναλίστ έδωσαν το δικό τους μήνυμα ενόψει πρεμιέρας.

Κρατώντας πάντα κλειστά τα χαρτιά τους. Και με προσεκτικές κινήσεις, Χάμιλτον και Φερστάπεν δεν θελησαν να ανάψουν τα αίματα.

Ο Χάμιλτον δήλωσε ικανοποιημένος:

“Ήταν ενδιαφέρουσες αυτές οι τρεις μέρες. Δεν ήταν και οι πιο εύκολες και ομαλές για εμάς”, είπε ο Βρετανός. “Αναμφίβολα είχαμε ορισμένα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσουμε. Αλλά κάναμε αρκετή δουλειά και φυσικά πάντα θέλουμε περισσότερους γύρους, αλλά είμαι χαρούμενος από την τελευταία μέρα. Έκανα σχεδόν 100 γύρους σε μισή μέρα, οπότε αυτό δεν είναι άσχημο. Ήμασταν λίγο πίσω τις τελευταίες δύο μέρες.

Το αυτοκίνητο είναι πολύ διαφορετικό στην οδήγηση, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όπως και τα ελαστικά. Αλλά το δουλεύουμε. Όλη η ομάδα έκανε εκπληκτική δουλειά αυτή την εβδομάδα, όπως και πίσω στο εργοστάσιο. Οπότε πρέπει τώρα να κατεβάσουμε όλα αυτά τα δεδομένα και να τα επεξεργαστούμε όσο περισσότερο μπορούμε την επόμενη εβδομάδα, για να κάνουμε σωστά το βηματισμό μας. Ποτέ δεν ξέρεις την πρώτη εβδομάδα ποιος έχει το προβάδισμα, ποτέ δεν το ξέρεις. Δεν έχουμε ιδέα που βρίσκεται ο καθένας”, ολοκλήρωσε.

Ο Φερστάπεν, από την πλευρά του, μίλησε με πιο θετικάλόγια:

“Όλα δούλεψαν καλά όσο ήμασταν στην πίστα και το αυτοκίνητο απέδωσε καλά. Αλλά με τις διακοπές με κόκκινες σημαίες δεν ήμασταν σε θέση να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας. Όμως συνεχίσαμε, και νομίζω ότι αυτός ήταν ο βασικός στόχος στις δοκιμές της Βαρκελώνης. Το θετικό είναι ότι το αυτοκίνητο αποδίδει ομαλά”, είπε ο Ολλανδός.

Ο πρωταθλητής κατέληξε: “Δεν δίνω σημασία στους χρόνους, όχι ακόμα. Θα το δω όταν φτάσουμε στο Q3 του Μπαχρέιν. Αφοσιώνομαι απλά σε κάθε γύρο μεμονωμένα, και στην κατανόηση κάθε πτυχής του αυτοκινήτου. Απόλαυσα την οδήγηση της RB18 αυτή την εβδομάδα, έχει καλή σταθερότητα και ισορροπία, και επίσης δείχνει πολύ cool”

“Νομίζω ότι η πρόκληση φέτος θα είναι να παίρνεις το καλύτερο από το αυτοκίνητο σε κάθε αγωνιστικό τριήμερο, βάσει των νέων κανονισμών”. Και ο διευθυντής μηχανολογίας Γκιγιόμ Ροκλέν συμπλήρωσε πως οι δοκιμές “άφησαν πολλές υποσχέσεις, και το πιο ευχάριστο για μένα είναι ότι έχουμε μια καλή βάση και κατεύθυνση για να χτίσουμε τα περαιτέρω βήματά μας”.

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ