Η Formula 1 δεν μένει στάσιμη και ψάχνει το καλύτερο για τους θαυμαστές της. Αλλά αυτή η απόφαση δεν είναι και ότι καλύτερο.

Η Formula 1 δεν μένει στάσιμη και ψάχνει το καλύτερο για τους θαυμαστές της. Τα τελευταία χρόνια η διοργάνωση βρίσκει νέους τρόπους για την προβολή των αγώνων της.

Αλλά αυτή η απόφαση δεν είναι και ότι καλύτερο.

Η Formula 1 προχώρησε σε μία πρωτοφανή ανακοίνωση, καθώς το πρώτο τεστ χειμερινών δοκιμών του 2022 θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με το gazzetta.

Η νέα σεζόν της Formula 1 πλησιάζει με τις ομάδες να προετοιμάζονται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς πλησιάζουν οι ημερομηνίες παρουσίασης των μονοθεσίων τους. Ήδη έξι εκ των δέκα έχει ανακοινώσει πότε θα αποκαλύψουν τα νέα τους «όπλα» για το 2022, που έχουν βασιστεί στους πολύ διαφορετικούς τεχνικούς κανονισμούς. Η νέα γενιά μονοθεσίων δεν θα μοιάζει σε καμία περίπτωση με τα όσα γνωρίζαμε ως τώρα, μιας και οι ομάδες ξεκίνησαν το σχεδιασμό από το μηδέν.

Οι χειμερινές δοκιμές για το 2022 θα διεξαχθούν σε Ισπανία και Μπαχρέιν, όμως μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε την τελική τους μορφή. Το πρώτο τεστ θα πραγματοποιηθεί στις 23-25 Φεβρουαρίου στην πίστα της Βαρκελώνης, ενώ στις 10-12 Μαρτίου θα δούμε τα μονοθέσια στην πίστα του Σακχίρ, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν.

Όμως η Formula 1 προχώρησε σε μια πρωτοφανή ανακοίνωση που προκαλεί έκπληξη. Το πρώτο τριήμερο τεστ στη Βαρκελώνη θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό σημαίνει πως δεν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη, όπως τα προηγούμενα χρόνια, ούτε live timing ώστε να γνωρίζουμε σε πραγματικό χρόνο πού βρίσκονται οι ομάδες. Επιπλέον δεν θα επιτρέπεται η είσοδος θεατών στην πίστα, κάτι που κάνει το τεστ επίσημα κεκλεισμένων των θυρών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ