H Formula 1 είναι η πρώτη αθλητική δραστηριότητα που απαιτεί υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ποια είναι η πρώτη αθλητική διοργάνωση που θα κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό; Η Formula 1, σας απαντάμε για να μην αναρωτιέστε.

Η Formula 1 ήταν το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός που ξεκίνησε μετά το πρώτο lockdown του 2020. Μέχρι τώρα είναι από τις ελάχιστες διοργανώσεις που διατηρείται «καθαρή». Έχει διαχειριστεί πάρα πολύ καλά το θέμα του κορονοϊού. Απόδειξη των όσων λέμε, είναι το γεγονός, πως μόλις τέσσερα άτομα έχουν νοσήσει όλο αυτό το διάστημα κατά τα διάρκεια των αγώνων.

Ωστόσο, δεδομένου ότι η πανδημία κρατά ακόμα και σχεδόν όλες οι χώρες αποφασίζουν για υποχρεωτικό εμβολιασμό, έτσι και η F1 προχωρά στην εφαρμογή υποχρεωτικού εμβολιασμού. 

Αυτό σημαίνει πως κανείς δεν θα μπορεί να δουλέψει στα paddock χωρίς να είναι πλήρως εμβολιασμένος.
Η πολιτική θα εφαρμοστεί σε όλο το προσωπικό που δουλεύει στη Formula, συμπεριλαμβανομένων οδηγών, ομάδων, media, ιατρικό τιμ και βέβαια τους θεατές.
Δεν θα υπάρχουν όπως φαίνεται προβλήματα ή αρνητές καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του BBC, όλοι οι οδηγοί των ομάδων είναι εμβολιασμένοι.
«Η F1 θα απαιτήσει από όλο το προσωπικό να είναι πλήρως εμβολιασμένο και δεν θα γίνουν εξαιρέσεις» σχολίασε ένας εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ