Η Ferrari ενδέχεται να αγωνιστεί με νέα χρώματα στο μονοθέσιο της την νέα σεζόν.

Η νέα σεζόν της Formula 1 ξεκινά σε λίγες μέρες! Η διοργάνωση περνά σε μια νέα εποχή. Τη νέα χρονιά το σπορ αλλάζει και οι νέοι τεχνικοί μηχανισμοί αναγκάζουν τις ομάδες να ξεκινήσουν το σχεδιασμό των μονοθεσίων τους από λευκό χαρτί. Το θέμα του βάρους αποτελεί σημαντικό πρόβλημα. Το 2022 λοιπόν θα είναι τα βαρύτερα στην ιστορία. Θα ζυγίζουν μαζί με τον οδηγό συνολικά 795 κιλά.

Είναι ένα γεγονός που έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των ομάδων καθώς είναι πολύ δύσκολη η επίτευξη του αριθμού αυτού. Γεγονός που τις έχει κάνει να σκέφτονται αλλαγές στο χρωματισμό του μονοθεσίου τους. Το μαύρο χρώμα έχει πιο μικρή πυκνότητα από τα άλλα. Έτσι, με τη χρήση του η ομάδα μπορεί να κερδίσει μέχρι και ένα κιλό.

Μάλλον προς αυτή την κατεύθυνση έχει κινηθεί η Ferrari. Σε φωτογραφία που ανάρτησε στα social media οι οδηγοί της, Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ φορούσαν το επίσημο μπλουζάκι για την αγωνιστική σεζόν του 2022. Αν παρατηρήσετε θα δείτε πως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά σε σχέση με το περσινό. Μια οριζόντια μαύρη γραμμή. Μένει να δούμε αν αυτό προμηνύει και αλλαγή στο χρώμα του μονοθεσίου της Ferrari. Υπομονή μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου που θα παρουσιάσει η ιταλική ομάδα το νέο της μονοθέσιο για τη νέα σεζόν της Formula 1.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ