Όλα ανοιχτά. Ας κερδίσει ο καλύτερος!

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 συνεχίστηκε με το Grand Prix στην Αυστραλία.  Με τον Σαρλ Λεκλέρ να σαρώνει την πίστα και να κερδίζει άνετα. Στο 2ο νικηφόρο πέρασμα του στην σεζόν.

Ο 24χρονος πιλότος της Ferrari είχε την υπεροχή από την αρχή.

Εγκατέλειψε ο Μαξ Φερστάπεν, και η διαφορά έχει φτάσει στους 34 βαθμούς από τον Τζορτζ Ράσελ της Mercedes, ο οποίος είναι δεύτερος.

Υπάρχουν όμως εκείνοι που βλέπουν λάθη, και χτυπούν καμπανάκια στην Σκουντερία. Για να προσέξει. Όπως ο θρύλος της Ferrari, Ιρβάιν, o οποίος ζήτησε από την ιταλική ομάδα να επικεντρωθεί στον Μονεγάσκο, και να αφήσει το πολύ ομαδικό πνεύμα. Γιατί ο Φερστάπεν καραδοκεί…

“Είναι πρόβλημα για τον Σαρλ, διότι ο Σάινθ που είναι ο δεύτερος οδηγός μπορεί ενίοτε να βρεθεί μπροστά του. Αν ήμουν ο Ματία θα έδινε ακριβείς εντολές, όπως στις ημέρες μου.

Κι αυτό διότι είναι έτσι κι αλλιώς από μόνο του πολύ δύσκολο να κερδίσεις τον Φερστάπεν. [Πόσω μάλλον] αν έχεις έναν team-mate που μπορεί να σου στερήσεις βαθμούς. Όσο για τον Πέρεζ, σε φυσιολογικές συνθήκες δεν μπορεί να κερδίσει τον Μαξ”, τόνισε ο Ιρλανδός.

“Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανείς ταχύτερος από τον Φερστάπεν, αλλά εξακολουθεί να κάνει πολλά λάθη, ενώ ο Λεκλέρ δεν κάνει κανένα”.

Η απάντηση όμως ήρθε από την Σκουντερία, και τον Μπινότο, καθώς βλέπουν πως δεν χρειάζεται (ακόμη τουλάχιστον) να επιλέξουν και να δώσουν βάρος σε έναν από τους δύο. Η κόντρα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το τέλος.

“Είναι ελεύθεροι να μονομαχήσουν, νομίζω ότι αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Είναι πολύ σημαντικό για τον Κάρλος να αποδείξει την ταχύτητά του, και θα επιστρέψει δυνατότερος. Θα απολαύσω τη μάχη τους για μια καλή θέση στα πρωταθλήματα!”, τόνισε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ