Η Scuderia Ferrari δεν άφησε καμία αμφιβολία σχετικά τις προθέσεις της στη φετινή Formula 1.

Η Scuderia Ferrari δεν άφησε καμία αμφιβολία σχετικά τις προθέσεις της στη φετινή Formula 1.Από τα πρώτα δοκιμαστικά δείχνει ικανή για νίκες. Ο Μπινότο πάλι όμως θέλησε να ρίξει τους τόνους και να πάρει την πίεση από την ομάδα του.

«Δεν είμαστε το φαβορί. Πιστεύω πως φαβορί είναι οι ομάδες που τερμάτισαν ψηλότερα πέρυσι, διότι έχουν πολύ δυνατά τμήματα και έχουν αποδείξει πως μπορούν να κάνουν καλή δουλειά.

Εντός πίστας έδειξαν πως είναι πολλοί γρήγοροι. Οπότε πιστεύω πως είναι τα φαβορί κι εμείς τα αουτσάιντερ. Είναι αλήθεια πως ξεκινήσαμε καλά, αλλά πρέπει να κάνουμε αρχικά καλούς αγώνες.

Οι Mercedes και Red Bull έχουν πάρα πολύ γρήγορα μονοθέσια. Την τελευταία ημέρα η Red Bull έφερε αναβαθμίσεις, το μονοθέσιο βελτιώθηκε και έδειξαν πόσο καλοί είναι. Είμαι σίγουρος πως μέχρι τον πρώτο αγώνα θα βελτιωθεί και η Mercedes.

Για εμάς ήταν σημαντικό να συλλέξουμε δεδομένα ώστε μετά από έξι ημέρες δοκιμών να γνωρίζουμε το μονοθέσιό μας», δήλωσε ο Ιταλός μετά το τέλος του χειμερινού τεστ στο Μπαχρέιν.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ