Ο Λούις Χάμιλτον συνεχίζει να σπάει ρεκόρ με τις πολλες νίκες που γράφει, όπως και σήμερα στο Grand Prix της Κωνσταντινούπολης, που μέσα από ένα πραγματικό χάος κέρδισε τον αγώνα και τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή για 7η φορά στην καριέρα του, ισοφαρίζοντας το ιστορικό ρεκόρ του Σούμαχερ. Μια καριέρα που κανείς δεν μπορεί να […]

Ο Λούις Χάμιλτον συνεχίζει να σπάει ρεκόρ με τις πολλες νίκες που γράφει, όπως και σήμερα στο Grand Prix της Κωνσταντινούπολης, που μέσα από ένα πραγματικό χάος κέρδισε τον αγώνα και τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή για 7η φορά στην καριέρα του, ισοφαρίζοντας το ιστορικό ρεκόρ του Σούμαχερ.

Μια καριέρα που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι ακόμα μπορεί να καταφέρει ο Χάμιλτον, με τους ρυθμούς που παίρνει τις νίκες και σπάει όλα τα ρεκόρ. Μια φορά πρωταθλητής με τη Mclaren και έξι με τη Mercedes. 

Η αφιέρωση του μετά το τέλος του αγώνα στο πρώτο team radio που έκανε ως πρωταθλητής ήταν όλα τα λεφτά: «Για όλους εσάς που ονειρεύεστε το απίθανο»

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο

Έπειτα από τις εντυπωσιακές κατατακτήριες στην βροχερή πίστα της Τουρκίας η δράση συνεχίστηκε και στον αγώνα με τις καιρικές συνθήκες να κάνουν δύσκολη την ζωή των οδηγών από πολύ νωρίς.

Νικητής στον Τουρκικό GP αναδείχθηκε ο εξαιρετικός Lewis Hamilton, με τον Sergio Perez να ανεβαίνει στο βάθρο και τον Sebastian Vettel να κάνει μία καταπληκτική εμφάνιση μετά από πολύ καιρό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ