Η υπερειδική... υπερθέαμα του ΟΑΚΑ, πλησιάζει -στις 8 Σεπτεμβρίου. Και στη WRC δε βλέπουν την ώρα να αρχίσει. Μόλις κυκλοφόρησαν το επίσημο τρέιλερ του εθνικού μας αγώνα. Και είναι εντυπωσιακό!

Ανοίγει την όρεξη το trailer του Ράλλυ Ακρόπολις! Ο αγώνας είναι, απλώς, το συνώνυμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα. Με έτος γέννησης το 1951, το Ράλλυ Ακρόπολις είναι ένα από τα παλιότερα και πιο δύσκολα στον κόσμο. Έχει γίνει η αφορμή να δει το ελληνικό κοινό ιερά τέρατα του κόσμου των οδηγών, όπως οι Βάλτερ Ρερλ, Άρι Βατάνεν, Στιγκ Μπλόκμβιστ, Γιούχα Κάνκουνεν, Κάρλος Σάινθ, Κόλιν Μακ Ρέι... Και το εφετινό έχει ξανά, μετά από 16 χρόνια και υπερειδική στο ΟΑΚΑ!


Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου όλα θα είναι έτοιμα στο Ολυμπιακό Στάδιο γι’ αυτό το υπερθέαμα της διαδρομής των 1.950 μέτρων. Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα δώσουν βροντερό παρών σ’ αυτό το θαυμάσιο σόου που διαφημίζει την Ελλάδα διεθνώς. Όπως άλλωστε και το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις συνολικά.

Με επίκεντρο για μια ακόμη χρονιά τη Λαμία, από τις 8 ως τις 11 Σεπτεμβρίου, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι ο 10ος από τους συνολικά 13 αγώνες στο εφετινό πρωτάθλημα. Και το επίσημο trailer για τον εθνικό μας αγώνα είναι σίγουρα απ’ αυτά που… ανοίγουν την όρεξη για πλούσιο θέαμα και σκληρό ανταγωνισμό για μια ακόμη φορά.

16 ειδικές διαδρομές για τα 70 πληρώματα

Στο εφετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα πάρουν μέρος 70 πληρώματα συνολικά. Toyota, Hyundai και M-Sport Ford είναι οι εργοστασιακές ομάδες που έχουν και τον τίτλο του φαβορί για να δουν τα υβριδικά “κτήνη” τους, με τους 500 ίππους, να κερδίζουν τον αγώνα. Έναν αγώνα που περιλαμβάνει συνολικά 16, όπως πάντοτε, πολύ απαιτητικές ειδικές διαδρομές.


Επίσης όπως πάντοτε, πολλοί είναι όσοι θέλουν να δουν από κοντά τα “θηρία” των ομάδων σ’ αυτές τις διαδρομές. Πρέπει, ωστόσο, να μην ξεχνούν καθόλου και για κανέναν λόγο να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τους ίδιους και τα πληρώματα των αυτοκινήτων. Το Ράλλυ Ακρόπολις θα ξεκινήσει ως γιορτή. Και γιορτή πρέπει να είναι μέχρι το τέλος του!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ