Το σίριαλ με τον Λιούις Χάμιλτον συνεχίζεται. Αυτή τη φορά ο Αλέν Προστ, είναι εκείνος που μίλησε για την «εξαφάνιση» του Βρετανού οδηγού. Ο τετράκις πρωταθλητής της Formula 1, που αποχώρησε επίσης αιφνιδίως στο τέλος του 1991 μετά τη ρήξη του με τη Ferrari παραχώρησε συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα Le Journal du Dimanche. «Είναι δύσκολο να βάλεις […]

Το σίριαλ με τον Λιούις Χάμιλτον συνεχίζεται. Αυτή τη φορά ο Αλέν Προστ, είναι εκείνος που μίλησε για την «εξαφάνιση» του Βρετανού οδηγού. Ο τετράκις πρωταθλητής της Formula 1, που αποχώρησε επίσης αιφνιδίως στο τέλος του 1991 μετά τη ρήξη του με τη Ferrari παραχώρησε συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα Le Journal du Dimanche.

«Είναι δύσκολο να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση του, δέχθηκε κατακέφαλα ένα πολύ μεγάλο ψυχολογικό χτύπημα”.

“Θα ήταν πολύ λυπηρό να μην είναι εδώ αυτή τη χρονιά. Έχει πολλούς λόγους και για να σταματήσει και για να συνεχίσει. Είναι 50-50.

Θέλω να παραμείνω αισιόδοξος, διότι του απομένει ακόμα να κερδίσει το όγδοο πρωτάθλημά του, ενώ με τους νέους τεχνικούς κανονισμούς ίσως να έχουμε τρεις ομάδες στην κορυφή, και πέντε ή έξι οδηγούς να μάχονται για τον τίτλο. Αυτή είναι μια πρόκληση που ο Χάμιλτον μπορεί να βρίσκει ελκυστική”, ήταν τα λόγια του Προστ.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο Γάλλος,  γύρισε το 1993 μετά από ένα χρόνο απουσίας για να κατακτήσει τον τέταρτό του τίτλο με τη Williams-Renault.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ