Ο Φερνάντο Αλόνσο όλο αυτό το διάστημα ανυπομονούσε για την πρεμιέρα της  Formula 1. 

Ο Φερνάντο Αλόνσο όλο αυτό το διάστημα ανυπομονούσε για την πρεμιέρα της  Formula 1. 

Ο 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής όμως δεν φάνηκε να είναι ικανοποιημένος από τις αλλαγές και το μονοθέσιο του. Ήδη τα προβλήματα έκαναν την εμφάνιση τους, με τον Ισπανό να αλλάζει κινητήρα πριν το 2ο grand prix.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως στην επόμενη κούρσα  ο Αλόνσο θα κάνει χρήση του τρίτου κινητήρα του για φέτος, κάτι που σηματοδοτεί κινδύνους ποινώ. Καθώς οι πιλότοι έχουν στη διάθεσή τους τρεις κινητήρες κατά τη διάρκεια μιας σεζόν.

Ο Λοράν Ρόσι πάντως ήταν καθησυχαστικός:

«Δεν ήταν η αιτία της εγκατάλειψης ο κινητήρας ο ίδιος, αλλά η αντλία νερού. Αυτό οδήγησε σε μικρότερη ψύξη και στη συνέχεια δημιουργήθηκε μία σειρά από προβλήματα. Ο κινητήρας έπαιρνε λιγότερο αέρα, οπότε λιγότερη ψύξη και το λάδι ανέβασε θερμοκρασία. Προτιμήσαμε να διακόψουμε τον αγώνα του Φερνάντο. Το πρόβλημα είναι πως η αντλία νερού είναι μέρος του κινητήρα. Από την αστοχία διαλύθηκε μέσα στον κινητήρα οπότε πλέον μας είναι άχρηστος, τον χάσαμε. Ακόμα κι αν δεν μας επηρεάζει άμεσα αυτή η εξέλιξη, έχουμε έναν λιγότερο κινητήρα για το υπόλοιπο της σεζόν».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ