Η ΑΕΚ είναι ενεργή στο μεταγραφικό παζάρι και θέλει το μπαμ στο φινάλε με τους Κροάτες να φέρνουν στο προσκήνιο τον χαφ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «www.germanijak.hr», «ο Λιούμπισιτς μπορεί να φύγει από τη Ντιναμό» και στο ρεπορτάζ συμπληρώνεται πως «υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ντιναμό και ΑΕΚ για την μεταγραφή […]

Η ΑΕΚ είναι ενεργή στο μεταγραφικό παζάρι και θέλει το μπαμ στο φινάλε με τους Κροάτες να φέρνουν στο προσκήνιο τον χαφ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ρόμπερτ Λιούμπισιτς.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «www.germanijak.hr», «ο Λιούμπισιτς μπορεί να φύγει από τη Ντιναμό» και στο ρεπορτάζ συμπληρώνεται πως «υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ντιναμό και ΑΕΚ για την μεταγραφή του παίκτη και θα πρέπει να ολοκληρωθούν αύριο, γιατί στην Ελλάδα η μεταγραφική προθεσμία διαρκεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα».

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι «τις τελευταίες μέρες οι Έλληνες έχουν δείξει συγκεκριμένο ενδιαφέρον και προφανώς ο ίδιος ο Λιούμπισιτς δεν εναντιώνεται στο ενδεχόμενο να πάει στην Αθήνα, πράγμα που μπορεί να έχει εκπλήξει πολλούς. Επειδή ο Λιούμπισιτς ήρθε στη Ντιναμό πριν από ενάμιση χρόνο, τα πήγε καλά εδώ, έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα σκόραρε σε αυτή τη διοργάνωση. Ωστόσο, η φετινή σεζόν, όπως και για τη Ντιναμό, είναι ταραχώδης για τον Λιούμπιτσιτς, έπαιξε και αριστερό μπακ με τον Τζακίροβιτς, που δεν είναι η αγαπημένη του θέση και οι διακυμάνσεις στη φόρμα τον μετέτρεψαν σε ρεζέρβα».

Στο ίδιο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι «παρόλο που η Ντιναμό κούνησε αμέσως το χέρι της στην προσφορά της ΑΕΚ και κατέβασε τη ράμπα, η μεταγραφή θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μέχρι τα μεσάνυχτα αύριο. Φυσικά, αν οι Έλληνες προσφέρουν αρκετά, η Ντιναμό δεν θα χαρίσει τον Λιούμπιτσιτς».

Ενώ καταλήγοντας γίνεται αναφορά στο ποια θα είναι η στάση του κόσμου της ΑΕΚ στον παίκτη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αν και εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή με βάση τα όσα έγιναν στις 7 Αυγούστου και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Όλοι είναι πεπεισμένοι ότι ο Λιούμπιτσιτς δεν θα είχε κανένα πρόβλημα στην ΑΕΚ γιατί προέρχεται από τη Ντιναμό, θα τον αποδέχονταν οι φίλαθλοι, είναι ποδοσφαιριστής, κάνει τη δουλειά του και δεν έχει καμία σχέση με όσα έγιναν τον Αύγουστο. Αναμένουμε λοιπόν την κορύφωση και την κατάληξη αυτής της ιστορίας», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ