Σας είχαμε πει από πολύ νωρίς ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας οι επαφές πάνε αρκετά καλά και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις....

Τερματοφύλακα έψαχνε ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποτελεί ήδη παρελθόν από τον δικέφαλο, και Μπότο και Λουτσέσκου βρήκαν τον αντικαταστάτη που θα αποτελέσει το βασικό χαρτί για κάτω από τα δοκάρια.

Ο λόγος για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, τον Κροάτη 22χρονο τερματοφύλακα, που φέτος έπαιξε ως δανεικός από τον Άγιαξ στην Γκόριτσα και έχει δελεάσει αρκετούς μεγάλους συλλόγους με την απόδοση του. Ο Κοτάρσκι ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ το 2018 και αποτελεί τρομερό Wonderkid, βγάζοντας μάτια στις ακαδημίες του Άγιαξ, με τον Μπότο να τον έχει στο ραντάρ του και να στοχεύει να τον κλέψει από τον Άγιαξ, ο οποίος έχει τα δικαιώματα του ως το 2023.

Η Γκόριτσα διατηρούσε το δικαίωμα να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο νεαρός πορτιέρο αγωνίζεται ως δανεικός από τον Άγιαξ στην κροατική ομάδα, που ήδη έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Σας είχαμε πει από πολύ νωρίς ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας οι επαφές πάνε αρκετά καλά και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις….

Τελικά έτσι και έγινε, και ο ΠΑΟΚ αφού τα βρήκε σε όλα με τον Άγιαξ είναι έτοιμος να φέρει στην Θεσσαλονίκη τον νεαρό πορτιέρο.

Άμεσα μπαίνει στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ