Ο Ολυμπιακός κάνει αγώνα δρόμου ώστε να ενισχυθεί επιθετικά. Με την ομάδα του Καρβαλιάλ να ψάχνει το κανόνι της. Ενόψει της απαιτητικής συνέχειας στην σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» φαίνεται, μεταξύ άλλων, να απασχολεί τον Θρύλο το όνομα του Βραζιλιάνου Ματέους Σαλντάνια. Ο παίκτης της Παρτίζαν απασχολεί τον προπονητή του Ολυμπιακού. Είναι […]

Ο Ολυμπιακός κάνει αγώνα δρόμου ώστε να ενισχυθεί επιθετικά. Με την ομάδα του Καρβαλιάλ να ψάχνει το κανόνι της. Ενόψει της απαιτητικής συνέχειας στην σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» φαίνεται, μεταξύ άλλων, να απασχολεί τον Θρύλο το όνομα του Βραζιλιάνου Ματέους Σαλντάνια.

Ο παίκτης της Παρτίζαν απασχολεί τον προπονητή του Ολυμπιακού. Είναι αριστεροπόδαρος, ύψους 1.85 και με τους Σέρβους έχει μετρήσει ήδη 14 γκολ, 5 ασίστ σε 18 αναμετρήσεις. Η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται κοντά στα 5 εκ. ευρώ. Ενώ το συμβόλαιο του λήγει το 2027.Μια δύσκολη περίπτωση. Ο Ολυμπιακός όμως εξετάζει την περίπτωση του και το πως μπορεί να τον κάνει δικό του.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ