Ο Μαρτίνς δεν το υπολογίζει ούτε και αυτήν την χρονιά, και αποφασίστηκε τελικά να πάει δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού.

O Δημήτρης Πινακάς μετά από περιπέτεια πήγε στον Ολυμπιακό, αλλά ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι, ήλθον είδον και απήλθον χωρίς να ακουμπήσει…

Θυμίζουμε πως ο νεανικός παρορμητισμός του Πινακά δεν τον βοήθησε να αντιληφθεί την τεράστια ευκαιρία που ανοιγόταν μπροστά του. Και για αυτόν τον λόγο δεν μπόρεσε να δείξει αυτά που μπορούσε.

Ο Μαρτίνς δεν το υπολογίζει ούτε και αυτήν την χρονιά, και αποφασίστηκε τελικά να πάει δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Η συμφωνία ανακοινώθηκε από την κυπριακή ομάδα, και ο στόχος του Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι να κάνει μια καλή χρονιά, δείχνοντας την αξία του, και μετά να επιστρέψει ξανά στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την συμφωνία με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πινακά (01/09/2001) υπό τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές της ΑΕ Λάρισας με την οποία συμπλήρωσε 37 συμμετοχές πετυχαίνοντας επτά γκολ.

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς και την αγωνιστική περίοδο 2021-22 σημείωσε πέντε γκολ σε 22 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Β».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ