Σας είχαμε πει από πολύ νωρίς ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας οι επαφές έχουν ολοκληρωθεί, και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις....Έχει ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ οριστικά η μεταγραφή.

Τερματοφύλακα έψαχνε ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποτελεί ήδη παρελθόν από τον δικέφαλο, και Μπότο και Λουτσέσκου βρήκαν τον αντικαταστάτη που θα αποτελέσει το βασικό χαρτί για κάτω από τα δοκάρια.

Ο λόγος για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, τον Κροάτη 22χρονο τερματοφύλακα, που φέτος έπαιξε ως δανεικός από τον Άγιαξ στην Γκόριτσα και έχει δελεάσει αρκετούς μεγάλους συλλόγους με την απόδοση του. Ο Κοτάρσκι ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ το 2018 και αποτελεί τρομερό Wonderkid, βγάζοντας μάτια στις ακαδημίες του Άγιαξ, με τον Μπότο να τον έχει στο ραντάρ του και να στοχεύει να τον κλέψει από τον Άγιαξ, ο οποίος έχει τα δικαιώματα του ως το 2023.

Σας είχαμε πει από πολύ νωρίς ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας οι επαφές έχουν ολοκληρωθεί, και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις….Έχει ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ οριστικά η μεταγραφή.

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τους Κροάτες έτσι ώστε ο Κοτάρσκι να αγωνιστεί στον Δικέφαλο. Μάλιστα δεν συμμετέχει στην προετοιμασία και του έχει δοθεί μια εβδομάδα άδεια.

Η Γκόριτσα διατηρούσε το δικαίωμα να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο νεαρός πορτιέρο αγωνίζεται ως δανεικός από τον Άγιαξ στην κροατική ομάδα, που ήδη έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Η περίπτωση του 22χρονου Κροάτη (με ύψος 1.89μ.) φαίνεται ότι οριστικοποιείται πλέον καθώς η Γκόριτσα είχε προθεσμία μέχρι σήμερα να πληρώσει στον Άγιαξ, το 1,2 εκατομμυρίων ευρώ της ρήτρας για την εξαγορά των δικαιωμάτων του, την οποία και θα ενεργοποιήσει.

Μόλις ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία θα προχωρήσει και η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Κοτάρσκι στην Θεσσαλονίκη.

Άμεσα μπαίνει στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς παραμένει και θα είναι αυτός που θα έχει το ρόλο του αναπληρωματικού γκολκίπερ του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ