Τι θα κάνει ο Πέδρο; Θα περιμένει την καλή πρόταση για την δόξα ή θα αρπάξει ατελείωτο χρήμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί παρελθόν ύστερα από σχεδόν μια πενταετία από τον Ολυμπιακό. 3 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο, ενώ παράλληλα σε 221 αγώνες, 143 νίκες, 41 ισοπαλίες και 37 ήττες.

Και επαγγελματικά, με τον Ολυμπιακό “μπήκε στο χάρτη” των προπονητών με διεθνές στάτους. Εκπρόσωπός του πλέον είναι ο διάσημος Πίνι Ζάχαβι.

Αλλά η ζωή προχωράει και ο Ολυμπιακός ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες με τον Κορμπεράν και ο Πορτογάλος τεχνικός τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ίδιος έχει σκοπό να ξεκουραστεί τον Σεπτέμβριο και από Οκτώβριο να δει για την επόμενη ομάδα του. Αλλά εξαιρούνται οι καλές προτάσεις.

Ο Πέδρο θα ήθελε να πάει σε μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης και η μεγάλη του καψούρα είναι η Πρέμιερ Λιγκ.

Είναι στην λίστα των υποψηφίων για την Μπόρνμουθ αλλά είναι μεγάλο το ρίσκο, αφού μιλάμε για ομάδα που είναι με το ένα πόδι στην Τσάμπιονσιπ.

Αλλά σύμφωνα με νέες πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αλ Αχλί της Αιγύπτου.

Ο Πορτογάλος προπονητής λέγεται ότι έχει προχωρημένες επαφές με την Αλ Αχλί, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την χώρα των Φαραώ. Αλλά επίσης μπλέκουν και την  Αλ Αΐν, η οποία φέρεται να θέλει τον Μαρτίνς για τον πάγκο της.

Το χρήμα θα είναι πολύ για τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά το ζητούμενο είναι αν θέλει να πάει σε πρωτάθλημα μη ανταγωνιστικό και εκτός Ευρώπης.

Τι θα κάνει ο Πέδρο; Θα περιμένει την καλή πρόταση για την δόξα ή θα αρπάξει ατελείωτο χρήμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ