Εποχή Πινέδα, προ των πυλών για την ΑΕΚ!

Εποχή Πινέδα, προ των πυλών για την ΑΕΚ! Ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με τους συνεργάτες του ψάχνουν τους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα της ΑΕΚ που θα μπει στην Αγια Σοφία.

Ήδη, από τις πρώτες μέρες είχαμε κάνει λόγο για τον 26χρονο Μεξικανό χαφ, Ορμπελίν Πινέδα. Ο παίκτης εδώ και μέρες  εχει ενημερώσει την Θέλτα πως σκοπεύει να αποχωρήσει και ασκεί μοχλό πίεσης ώστε να καταλήξει στην ΑΕΚ.

Είχε συμβόλαιο ως το 2027, όμως πέρσι μέτρησε μόλις επτά συμμετοχές στη La Liga.

 Έανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Κερέταρο. Στην συνέχεια πήγε στη Σίβας τον Ιανουάριο του 2016,και έμεινε για  για τρία χρόνια και συνέχισε στην Κρουζ Αζούλ, η οποία τον απέκτησε έναντι 10 εκατ. ευρώ. Τον περασμένο Ιανουάριο έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και έπαιξε σε ομάδα εκτός Μεξικού. καταλήγοντας ως ελεύθερος στη Θέλτα.

Κουχάρσκι και  Ματίας Αλμέιδα θέλουν τον Πινέδα όμως για να υλοποιηθεί ο δανεισμός του παίκτη θα πρέπει να τεθούν κάποιοι σημαντικοί όροι. Όπως για παράδειγμα η συμφέρουσα οψιόν αγοράς. Καθώς σε περίπτωση που ο παίκτης έρθει και η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει, θα πρέπει αυτό να καθίσταται εφικτό.

Μένει να δούμε αν Θέλτα και ΑΕΚ τα βρουν…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ