Ο Άντερ Ερέρα πέρασε αρκετά χρόνια στην Παρί Σ.Ζ και κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το κλίμα που επικρατούσε...

Ο Άντερ Ερέρα πέρασε αρκετά χρόνια στην Παρί Σ.Ζ και κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το κλίμα που επικρατούσε…

Η Παρί Σ.Ζ βρίσκεται μόνο στο προσκήνιο αλλά για τους λάθος λόγους… Οι έριδες που δημιουργούνται κατά περιόδους γίνονται αντικείμενο σχολιασμού.

Είναι όμως η κατάσταση έτσι ή τα media αποπροσανατολίζουν τον κόσμο; Ο Ισπανός μέσος που πλέον αγωνίζεται στην Μπιλμπάο απάντησε στις φήμες, λέγοντας πως δεν υπάρχουν κόντρες απλά ασυμφωνία χαρακτήρων.

«Νομίζω πως είναι καλό για τον Νεϊμάρ να παίζει με τον Μέσι, είναι καλό για τον Μέσι να παίζει με τον Νεϊμάρ, είναι φανταστικό για τον Μπαπέ να παίρνει ασίστ απ’ αυτούς τους δύο. Όταν έχεις αυτά τα ονόματα στην ομάδα, όταν έχεις αυτούς τους παίκτες, αν δεν κερδίζεις 6-0 σε κάθε ματς, είναι έτοιμοι να σε ” σκοτώσουν”. Όταν εγώ ήμουν στο Παρίσι, συνήθιζα να διαβάζω ιστορία στον Τύπο πως υπήρχε πρόβλημα ή ένας τσακωμός στα αποδυτήρια. Εγώ ήμουν εκεί και δεν είχε γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτοί υπερέβαλαν με όλα. Δεν είμαι εκεί πια, αλλά επίσης διαβάζω ιστορίες και δεν τους εμπιστεύομαι, επειδή ήμουν εκεί. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να είσαι φίλος με κάθε συμπαίκτη που είχες στην καριέρα σου. Αλλά ο σεβασμός είναι πάντα εκεί. Με την εμπειρία μου, αυτοί σέβονται ο ένας τον άλλον».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ