Δεν χρειάζεται και πολύ για να δημιουργηθεί παρεξήγηση στην Παρί Σ.Ζ. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας είναι μόνιμα... καζάνι που βράζει, ειδικά σε απώλειες βαθμών.

Δεν χρειάζεται και πολύ για να δημιουργηθεί παρεξήγηση στην Παρί Σ.Ζ. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας είναι μόνιμα… καζάνι που βράζει, ειδικά σε απώλειες βαθμών.

Η κυριαρχία στην χώρα δεν αμφισβητείται. Όταν όμως οι νίκες δεν έρχονται τότε τα προβλήματα επανέρχονται… Διαμάχες ανάμεσα στους παίκτες και μομφή προς τον προπονητή.

Ίσως δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι ρόλοι και η κατάσταση δεν θέλει πολύ για να… εκραγεί. Η ισοπαλία κόντρα στην Ρεμς έφερε νέα “επεισόδια”. Πρωταγωνιστής είναι ο Κιλιάν Μπαπέ που νιώθει “αδικημένος”.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ ανανέωσε με τους όρους του και έχοντας την πλήρη ελευθερία σε όλες τις αποφάσεις. Ο Κρίστοφερ Γκαλτιέ ωστόσο του βάζει “εμπόδια” που τον ξενίζουν. Όπως ότι δεν θέλει να παίζει σέντερ φορ.

Ο Μπαπέ εκφράζει ανοιχτά αυτό το παράπονο. Είναι περιφερειακός παίκτης, έτσι τουλάχιστον νιώθει και απαιτεί σε τριάδα με Μέσι & Νεϊμάρ να μην αγωνίζεται ως “φουνταριστός”. Η Παρί ωστόσο δεν έχει καθαρό επιθετικό και έτσι η κόντρα είναι δεδομένο πως θα έχει συνέχεια!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ