Για τον Νειμάρ ακούγονται και γράφονται πολλά στην Γαλλία και ουσιαστικά είναι ξανά το μαύρο πρόβατο της ομάδας.

Εποχή Γκαλτιέ στο Παρίσι, για τον πάγκο της Παρί, αλλά με την μία μπήκε στα πολύ βαθιά. Και έδειξε πως δεν υπολογίζει ντίβες και ονόματα. Τρέχοντας Εμπαπέ και Μέσι όσο δεν πάει…

Αλλά φαίνεται δεν υπολόγισε ότι τα πρώην φιλαράκια Νειμάρ και Εμπαπέ δεν είναι στα πολύ καλά τους τελευταία και τα αποδυτήρια μυρίζουν μπαρούτι.

Παρότι οι Παριζιάνοι τα ‘άλλαξαν όλα με προπονητή και αθλητικό διευθυντή, στους ποδοσφαιριστές υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα με το τεράστιο συμβόλαιο του Εμπαπέ και τις κρυφές υπερ εξουσίες του.

Για τον Νειμάρ ακούγονται και γράφονται πολλά στην Γαλλία και ουσιαστικά είναι ξανά το μαύρο πρόβατο της ομάδας. Αυτό προσπαθεί να λύσει ο νεος τεχνικός, αφού για τις αγωνιστικές ικανότητες του Βραζιλιάνου ούτε λόγος, αλλά με τον ιδιόμορφο χαρακτήρα του….

Τι είπε για το χτίσιμο της ομάδας και τον Νειμάρ;

Ξεκαθάρισμα

“Υπάρχει ανάγκη για ροτέισον. Αυτό που θέλω, πέρα από μία πολύ δυνατή ενδεκάδα που χρειάζομαι προφανώς, είναι οι πέντε αλλαγές μου να είναι το ίδιο δυνατές με τους λεγόμενους βασικούς. Στο επιθετικό κομμάτι, θα υπάρχει χρόνος συμμετοχής για όλους.

Νειμά και νέα θέση

Ξέρω που θα είναι πιο άνετα ο Νεϊμάρ, μπροστά από τους δύο μέσους. Ο Νεϊμάρ και ο Μέσι είναι παίκτες που έχουν την ικανότητα να παίζουν ανάμεσα στις γραμμές και να είναι αποφασιστικοί”

Κιλιάν Εμπαπέ

“Ο Κιλιάν είναι κάποιος που του αρέσει να παίζει σε βάθος, είναι προικισμένος τεχνικά και μπορεί να παίξει ανάμεσα στις γραμμές. Θέλω να τον ταιριάξω με έναν άλλον επιθετικό, που να έχει διαφορετικό προφίλ”.

Αρχηγός

θέμα της αρχηγίας στην ομάδα: “Ο Μαρκίνιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός ενώ θα υπάρχουν και υπαρχηγοί, που δεν τους έχω ανακοινώσει ακόμα”.

Ποιους δεν υπολογίζει για την νέα χρονιά;

Ο νέος προπονητής θέλει να κάνει το δικό του ξεκαθάρισμα και πήραμε μια ιδέα από τους κομμένους της αποστολής για την Ιαπωνία.

 Κριστόφ Γκαλτιέ ανακοίνωσε τους 25 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή, και απουσιάζουν οι: Άντερ Ερέρα, Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ, Γιούλιαν Ντράξλερ, Λαϊβίν Κουρζαβά και Ραφίνια. Ψ΄χνουν όλοι να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τιους, αφού ο Γκαλτιέ τους το έκανε ξακάθαρο ότι δεν τους θέλει στην ομάδα.

Αλλά και από αυτούς που θα ταξιδέψουν οι Αμπντού Ντιαλό, Ιντρισά Γκέιγ και Μάουρο Ικάρντι, είναι προς παραχώρηση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ