Έρχεται ολικό λίφτινγκ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πολλές αλλαγές αναμένονται να υπάρχουν στην Παρί Σεν Ζερμέν και άμεσα μάλιστα. Αρχής γενομένης από τον προπονητή. Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο δεν θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν στο πάγκο των Παριζιάνων την νέα σεζόν. Βέβαια, η διοίκηση της γαλλικής ομάδας θα πρέπει να του δώσουν 15 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση, καθώς ο Αργεντινός κόουτς έχει συμβόλαιο 12 μηνών ακόμα.

Αβέβαιο και το μέλλον του τεχνικού διευθυντή των Παριζιάνων, Λεονάρντο. “Νωρίτερα είπα πως με εμένα είναι δύσκολο, χωρίς εμένα αδύνατο. Μιμήθηκα τον Ιμπραχίμοβιτς. Είμαι πάντα διαθέσιμος, είμαι χαρούμενος με αυτό που κάνω και μου αρέσει η πρόκληση. Εάν είναι δύσκολο; Δεν βλέπω που θα είχα μεγαλύτερη πρόκληση απ’ ότι στην Παρί.
Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το συνολικό μας ταξίδι. Έκανα λάθη, σίγουρα. Ψάχνουμε ισορροπία τα τελευταία τρία χρόνια, ειδικά με τον κορονοϊό. Κάναμε επενδύσεις. Εάν δεν ήταν ο COVID δεν θα κάναμε τις έξι μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι. Κάναμε καλά που πήραμε τους Μέσι, Ράμος, Βαϊνάλντουμ και τρεις νέους παίκτες.

Πέρα από αυτό υπάρχουν καταστάσεις που δεν είναι φυσιολογικές. Το να οργανώνεις και να το μετατρέπεις σε αποτέλεσμα δεν είναι πάντα εύκολο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν απαιτήσεις”, είπε στο Canal+.

Τέλος, στη θέση του όπως φαίνεται θα μείνει ο o πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, σύμφωνα με την Equipe.

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ