Η Παρί έκανε τα εύκολα δύσκολα.

Στο Παρκ ντε Πρενς η  Παρί Σεν Ζερμέν, υποδέχτηκε την Μπρεστ  στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Στην προηγούμενη αγωνιστική η γηπεδούχος είχε κερδίσει εκτός εδρας την Ναντ 0-3 και για το Champions League επικράτησε στο Παρίσι επί της Γιουβέντους με 3-1. Από την άλλη η φιλοξενούμενη έφερε ισοπαλία εντός με το Στρασβούργο.

Πιο δυνατά η Παρί, αλλά στο 26 ο διαιτητής με μια αυστηρή απόφαση απέβαλε τον τον Christophe Herelle, αλλά μετά από υπόδειξη του VAR πήρε την απόφαση του πίσω.

Τελικά στο 31΄η γηπεδούχος άνοιξε το σκορ. Πιο συγκεκριμένα ο Μέσι με σέντρα βρήκε τον Νειμάρ στην περιοχή και αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 50 ο Μέσι έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ που έκανε η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, και στο 58΄ο Εμπαμπέ απέφυγε ωραία τον αντίπαλο του μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Στο 71΄η Μπρεστ κέρδισε πέναλτι μετά από σκληρό μαρκάρισμα εντός περιοχής από την Κιμπεμπέ. Ο Islam Slimani εκτέλσε το πέναλτι, αλλά ο Gianluigi Donnarumma ψύχραιμος απέκρουσε. Μοναδική ευκαιρία χαμένη για την φιλοξενούμενη.

Ο Νειμάρ ξεπέρασε τα 100 γκολ με την Παρί, αλλά μακράν πρώτος παραμένει ο Καβάνι με πάνω από 200 γκολ.

Οι Παριζιάνοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, αλλά δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν την υπεροχή τους σε περισσότερα τέρματα, και μέχρι τέλους η φιλοξενούμενη ήταν στο παιχνίδι.

Η Παρί έκανε τα εύκολα δύσκολα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ