Η Παρί Σ.Ζ δεν ησυχάζει ποτέ... Οι διαταραγμένες σχέσεις είναι ένα σύνηθες φαινόμενο ακόμα και τώρα που υπάρχει αθλητικός διευθυντής με κύρος.

Η Παρί Σ.Ζ δεν ησυχάζει ποτέ… Οι διαταραγμένες σχέσεις είναι ένα σύνηθες φαινόμενο ακόμα και τώρα που υπάρχει αθλητικός διευθυντής με κύρος.

Αυτό ήθελαν να αποφύγουν στο Παρίσι. Το ολικό λίφτινγκ σε διοικητικό επίπεδο, θα έφερνε θεωρητικά ισορροπία σε όλους τους τομείς. Σοβαρότητα και συνέπεια στο αγωνιστικό κομμάτι και αυστηρές ποινές στους παραβάτες. Μπορεί φανερά να μην συμβαίνουν πολλά πράγματα όμως η “πιάτσα” βουίζει καθημερινά για τις έριδες μεταξύ των παικτών.

Το σήριαλ ΜπαπέΝεϊμάρ συντηρείται μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του Βραζιλιάνου. Σε αυτή την περίπτωση τα χαλινάρια τραβάει ο Λιονέλ Μέσι που κατέχει τον ρόλο “πυροσβέστη” όταν οι δυο τους πάνε να ξεφύγουν.

Το άλλο γεγονός που έχει ταράξει τα θεμέλια στην Παρί είναι οι κατηγορίες στο πρόσωπο του Αλ Κελαϊφί. Μπορεί δηλαδή οι παίκτες να μην είναι… φρόνιμοι αλλά και από την διοίκηση δεν δείχνουν καλή διαγωγή.

Ο Καταριανός δισεκατομμυριούχος λοιπόν κατηγορείται για εμπλοκή σε σκάνδαλο διαφθοράς και εκβιασμού. Όλα αυτά φτάνουν στα αυτιά των παικτών και το κλίμα παραμένει ηλεκτρισμένο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ