Στην Παρί Σ.Ζ το έχουν πάρει απόφαση! Οι πρωταθλητές Γαλλίας θέλουν να αποχωρήσουν από το «Παρκ Ντε Πρενς» και αναζητούν έδρα!

Στην Παρί Σ.Ζ το έχουν πάρει απόφαση! Οι πρωταθλητές Γαλλίας θέλουν να αποχωρήσουν από το «Παρκ Ντε Πρενς» και αναζητούν έδρα!

Η ρήξη των Παριζιάνων με το Δήμο από ότι φαίνεται έχει φτάσει σε μη αναστρέψιμο σημείο. Οι δύο πλευρές διαφωνούν για την εκμετάλλευση του γηπέδου και έτσι η Παρί Σ.Ζ αναζητά ήδη νέα έδρα!

Η επιλογή του Stade de France μοιάζει ασύμφορη και έτσι η διοίκηση των Καταριανών ιδιοκτητών προχώρησε στην συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία «Legends Hospitality», η οποία θα αναλάβει να της βρει τη νέα ποδοσφαιρική της στέγη.

Ο Δήμος του Παρισιού επιθυμεί οι δύο πλευρές να κάτσουν ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων όμως η Παρί μοιάζει αποφασισμένη να αποχωρήσει από την ιστορική της έδρα.

Οι διοικόυντες αποφάσισαν να στραφούν στην αμερικανική εταιρεία, η οποία ειδικεύεται σε ότι έχει σχέση με τα γήπεδα. Μάλιστα είχε αναλάβει την κατασκευή του νέου γηπέδου των Λος Άντζελες Γκάλαξι, της Τότεναμ, αλλά και την ανακαίνiση του «Άνφιλντ» της Λίβερπουλ. Επιπροσθέτως, κατέχει στην ιδιοκτησία το 20% του πρότζεκτ για την ανακοίνωση του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάντως ο Πιέρ Ραμπάν, μέλος του δημοτικού συμβουλίου και μέλος της επιτροπής για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες της πόλης του Παρισιού, τόνισε πως δεν έμεινε έκπληκτος από την πρωτοβουλία της γαλλικής ομάδας και πως αναμένεται μία ακόμα συνάντηση μεταξύ τους.

«Όπως ξέρεις, περιμένουμε να συναντηθούμε ξανά. Έχουμε ξεκαθαρίσει την θέση μας για έναρξη νέου διαλόγου. Η ημερομηνία δεν έχει ακόμα φιξαριστεί, αλλά σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να μιλήσουμε. Φαίνεται σε μένα πως είναι αναγκαίο τώρα να συνεχίσουμε τις συζητήσεις. Συνεπώς, περιμένουμε την ημερομηνία για να προχωρήσουμε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ