Βιτίνια ο πρώτος για τους Παριζιάνους.

Ένας χαμός γίνεται στην Παρί Σεν Ζερμέν. Από τη μια ο Μέσι και ο Νεϊμάρ που λένε πως πωλούνται, από την άλλη ο νέος προπονητής και να και η πρώτη μεταγραφή του γαλλικού συλλόγου στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο!

Οι πρωταθλητές Γαλλίας με τη βοήθεια του Λουίς Κάμπος έκαναν δικό τους τον  Βιτίνια. Ο 22χρονος Πορτογάλος μέσος αγωνιζόταν με τη φανέλα της Πόρτο.

Οι Παριζιάνοι κατέβαλαν 40 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα της Πορτογαλίας και έκαναν δικό τους τον ταλαντούχο άσο για 5 χρόνια.

Οι δηλώσεις του Βιτίνια:

«Είναι μία πολύ δυνατή πρόκληση αυτή που με περιμένει και ανυπομονώ να αρχίσω. H Ligue 1 είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα, γρήγορο, όπου οι ομάδες είναι δυνατές και συμπαγείς. Θα προσπαθήσω να παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω και να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Πάντα είναι η σωστή στιγμή να έρχεσαι σε έναν σύλλογο όπως η Παρί, ειδικά για μένα τώρα που προέρχομαι από την καλύτερη σεζόν μου στην Πόρτο. Κέρδισα τίτλους και κατάφερα να γίνω διεθνής με την Πορτογαλία, κάτι που ήταν όνειρο για μένα.

Θέλω να συνεχίσω την πρόοδό μου και θέλω να το κάνω εδώ, συνεχίζοντας να κατακτώ τίτλους».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ