Ο νέος προπονητής θέλει να κάνει το δικό του ξεκαθάρισμα και πήραμε μια ιδέα από τους κομμένους της αποστολής για την Ιαπωνία.

Εποχή Γκαλτιέ στο Παρίσι, για τον πάγκο της Παρί, αλλά με την μία μπήκε στα πολύ βαθιά. Ο Αυστριακός προπονητής πάντως φάνηκε στην αρχή ότι δεν θα τους χαϊδέψει τα αυτιά. Καθώς από τις πρώτες κιόλας προπόνησης ο νέος ηγέτης των Παριζιάνων τους έσταξε. Και έδειξε πως δεν υπολογίζει ντίβες και ονόματα. Τρέχοντας Εμπαπέ και Μέσι όσο δεν πάει…

Αλλά φαίνεται ότι τα πρώην φιλαράκια Νειμάρ και Εμπαπέ δεν είναι στα πολύ καλά τους τελευταία και τα αποδυτήρια μυρίζουν μπαρούτι.

Παρότι οι Παριζιάνοι τα ‘άλλαξαν όλα με προπονητή και αθλητικό διευθυντή, στους ποδοσφαιριστές υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα με το τεράστιο συμβόλαιο του Εμπαπέ και τις κρυφές υπερ εξουσίες του.

Ο νέος προπονητής θέλει να κάνει το δικό του ξεκαθάρισμα και πήραμε μια ιδέα από τους κομμένους της αποστολής για την Ιαπωνία.

 Κριστόφ Γκαλτιέ ανακοίνωσε τους 25 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή, και απουσιάζουν οι: Άντερ Ερέρα, Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ, Γιούλιαν Ντράξλερ, Λαϊβίν Κουρζαβά και Ραφίνια. Ψ΄χνουν όλοι να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τιους, αφού ο Γκαλτιέ τους το έκανε ξακάθαρο ότι δεν τους θέλει στην ομάδα.

Αλλά και από αυτούς που θα ταξιδέψουν οι Αμπντού Ντιαλό, Ιντρισά Γκέιγ και Μάουρο Ικάρντι, είναι προς παραχώρηση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ