Ζήτησε χάρη από τον πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Το 2020 η Χρυσή Μπάλα δεν απονεμήθηκε σε κανέναν ποδοσφαιριστή, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που έπληξε και το ποδόσφαιρο.

Ένα χρόνο πριν την κέρδισε ο Λιονέλ Μέσι, που ήταν τότε στην Μπαρτσελόνα και το 2021 νικητής αναδείχθηκε και πάλι ο Αργεντινός, ως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Σέρχιο Ράμος έβαλε… μέσο πριν από δύο χρόνια για να πάρει το βραβείο, όπως αποκαλύφθηκε μέσω συνομιλιών που είχε με τον πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και διέρρευσαν -έστω και με καθυστέρηση- στον Τύπο.

Ο 36άχρονος αμυντικός της PSG έπαιζε τότε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Με μήνυμά του προς τον Λουίς Ρουμπιάλες του ζήτησε να τον βοηθήσει κι εκείνος δεσμεύτηκε πως θα το κάνει.

Ο Ισπανός του έγραψε: «Ρούμπι, καλησπέρα. Ελπίζω εσύ και η οικογένειά σου να είστε καλά.

Ξέρεις ότι δεν σου ζήτησα ποτέ τίποτα, αλλά εάν θέλω να το κάνω σήμερα είναι γιατί πιστεύω ότι είναι μια ξεχωριστή χρονιά για εμένα λόγω της επίδοσής μου.

Θα ήθελα να με βοηθήσεις με όποιον τρόπο μπορείς, να μιλήσεις με ανθρώπους “κλειδιά” της UEFA και τις επαφές σου για το θέμα της Χρυσής Μπάλας.

Θα σου ήμουν ευγνώμων σε όλη μου τη ζωή, όχι μόνο για εμένα αλλά και γιατί πιστεύω ότι το ισπανικό ποδόσφαιρο το αξίζει πολύ».

Η απάντηση του ισχυρού άνδρα της RFEF του απάντησε: «Γεια σου, Σέρχιο. Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια, νομίζω όντως ότι είναι μια καλή χρονιά για να το πετύχεις.

Ελπίζω να έχεις έναν υπέροχο τελικό UEFA Champions League. Φυσικά, η Χρυσή Μπάλα δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά με ό,τι μπορώ να σε βοηθήσω θα το κάνω».

Ο Σέρχιο Ράμος, κλείνοντας τη συζήτησή τους, επεσήμανε: «Ξέρω ότι δεν εξαρτάται από εσένα, αλλά οι επαφές είναι το “κλειδί”. Τέλος πάντων, βασίζομαι στη βοήθειά σου. Θα τα πούμε από κοντά όποτε θέλεις και θα φάμε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ