Η Ναντ μετά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκε είχε τον έλεγχο του αγώνα και δίκαια κέρδισε την Τουλούζ.

Η απογευματινή αναμέτρηση  Ναντ με Τουλούζ για την 4η στροφή της Ligue 1  άνοιξε αγωνιστικά την ημέρα, για το Μενού της Κυριακής.

Στην προηγούμενη αγωνιστική η γηπεδούχος είχε χάσει στην έδρα της Μαρσέιγ, και η φιλοξενούμενη είχε παραχωρήσει ισοπαλία στο σπίτι της στην Λοριάν.

Η Τουλούζ αιφνιδίασε την Ναντ στο 15′. Πολύ όμορφη φάση ακριβώς έξω από την περιοχή με τον Zakaria Aboukhlal που έγινε κάτοχος της μπάλας και πάνω στην κίνηση την έστειλε με δύναμη χαμηλά στην δεξιά γωνία της εστίας για το 0-1.

Η γηπεδούχος βρήκε την απάντηση στο 50′. Ο Moses Σιμόν έστειλε πάσα ακριβώς στο κεφάλι του Evann Guessand  ο οποίος  από κοντά και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας για το 1-1.

Ολική ανατροπή στο 55′. Ο Mostafa Mohamed σηκώθηκε ψηλότερα από όλους μετά από μια όμορφη σέντρα από τον Evann Guessand και έστειλε με κοντινή κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Maxime Dupe.

Στο 61΄γράφτηκε το τελικό σκορ. Ο Moses Σιμόν κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά μέσα στην περιοχή και είχε εύκολο έργο απέναντι στον τερματοφύλακα για το 3-1.

Η Ναντ μετά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκε είχε τον έλεγχο του αγώνα και δίκαια κέρδισε την Τουλούζ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ