Οι φιλοξενούμενοι διατηρήθηκαν αήττητοι στη σεζόν, αλλά έμειναν εκτός τριάδας κορυφής, και από την άλλη η Ναντ να παραμένει οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Φουλ δράση στο γαλλικό πρωτάθλημα της Ligue 1, με Ναντ και Λανς να μάχονται για την 8η στροφή του πρωταθλήματος, στο Στάντε ντε Λα Μποζουάρ. 

Στην προηγούμενη αγωνιστική είχε ηττηθεί εκτός από την Λοριάν και μεσοβδόμαδα για το Europa Legue είχε γνωρίσει βαριά ήττα από την Κάραμπαγκ εκτός έδρας.

Μοιρασιά είχαμε στον σημερινό αγώνα στο “Μποζουάρ, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League που στάθηκε καλά απέναντι στους φορμαρισμένους  “λανσουά”, με τις δύο ομάδες έχουν αντίθετες πορείες στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο 1ο ημίχρονο, αλλά οι καλές στιγμές ήταν με το μέρος των γηπεδούχων, αλλά λίγο η αστοχία και ο Μπράις Σαμπά δεν επέτρεψε να βρουν σκορ.

Οι καλές  αλληλοκαλύψεις και η αρκετά σφιχτή άμυνα της Ναντ κατάφεραν να εγκλωβίσουν  τους παίκτες του Φρανκ Εζ, που δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι διατηρήθηκαν αήττητοι στη σεζόν, αλλά έμειναν εκτός τριάδας κορυφής, και από την άλλη η Ναντ να παραμένει οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Οσέρ – Λοριάν 1-3 (50′ Αΐν / 15′ Ουαταρά, 36′ Μόφι, 42′ Λε Φε)
Μονπελιέ – Στρασμπούρ 2-1 (17′ Νορντίν, 90+5′ Σαβανιέ / 86′ Ντιαλό)
Λιλ – Τουλούζ 2-1 (5′ Ντέιβιντ, 53′ Ουνάς / 48′ Τσαϊμπί)
Ρεμς – Μονακό 0-3 (47′ Γκολοβίν, 87′ Μιναμίνο, 90′ Μπεν Γεντέρ)
Μαρσέιγ – Ρεν 1-1 (52′ Γκεντουζί / 25′ αυτ. Γκεντουζί)
Μπρεστ – Αζαξιό 0-1 (65′ Αμουμά)
Νις – Ανζέ 0-1 (43′ Μπενταλέμπ)
Κλερμόν – Τρουά 1-3 (4′ Γκαστιάν / 23′,54′ Μαμά Μπαλντέ, 83′ Ριπάρ)
Ναντ – Λανς 0-0
18/09 21:45 Λιόν – Παρί

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ