Έστω και με πέναλτι στα χασομέρια η γηπεδούχος πήρε την νίκη δίκαια.

Φουλ δράση στο πρωτάθλημα Γαλλίας –  Ligue 1– με τον πρώτο αγώνα της ημέρας μεταξύ Μονπελιέ – Μπαστιά.στο Σταντ ντε λα Μοζόν για την 8η αγωνιστική.

Στην προηγούμενη αγωνιστική η Μοπνπελιέ έχασε εκτός έδρας από την Κλερμόν, και η φιλοξενούμενη πήρε ισοπαλία εκτός από την Ανζέρ.

Σχετικά νωρίς πήρε το προβάδισμα η γηπεδούχος. Στο 17΄ μετά από κόρνερ που ήταν εξαιρετικά εκτελεσμένο από τον Σαβανιέρο, ο Νορντίν σηκώθηκε ψηλότερα μέσα στην περιοχή για να πάρει την κεφαλιά που γκέλαρε στο έδαφος και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 45΄ και πάλι ο Νορντίν βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή και από κοντινή απόσταση με μια άπιαστη κεφαλιά στην αριστερή πλευρά της εστίας, έκανε το 2-0, αλλά ακυρώθηκε σαν οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Στο δεύτερο μέρος με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας η Μονπελιέ κρατώντας την κατοχή είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ.

Τελικά στο 86′ η φιλοξενούμενη σόκαρε τους φίλους της Μονπελιέ. Ο Χαμπίμπ Ντιαλό μετά από ένα κόρνερ έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ την έστειλε χαμηλά στην αριστερή γωνία.

Στο 93΄ ο Jean-Ricner Bellegarde με επικίνδυνο παίξιμο ανέτρεψε εντός περιοχής αντίπαλο του και πέναλτι για την Μονπελιέ. Ο Τεζί Σαβανιέ το εκτέλεσε και έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Έστω και με πέναλτι στα χασομέρια η γηπεδούχος πήρε την νίκη δίκαια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ