Λυών – Λιλ:  Είναι γνωστό σε όλους ότι το ποδόσφαιρο είναι ο Βασιλιάς των σπορ. Είναι ΑΞΙΩΜΑ. Γιατί τέτοιες ανατροπές και τέτοια συναισθήματα δεν θα βρεις πουθενά αλλού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το παιχνίδι της Κυριακής που κρινόταν σε μεγάλο ποσοστό ένας τίτλος μεταξύ Λυών – Λιλ. Ειδικά για την γηπεδούχο. Τελικά η Λιλ αξίζει τον […]

Λυών – Λιλ:  Είναι γνωστό σε όλους ότι το ποδόσφαιρο είναι ο Βασιλιάς των σπορ. Είναι ΑΞΙΩΜΑ. Γιατί τέτοιες ανατροπές και τέτοια συναισθήματα δεν θα βρεις πουθενά αλλού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το παιχνίδι της Κυριακής που κρινόταν σε μεγάλο ποσοστό ένας τίτλος μεταξύ Λυών – Λιλ. Ειδικά για την γηπεδούχο.

Τελικά η Λιλ αξίζει τον τίτλο στο 100%. Με τον 36χρονο Μπουράκ Γιλμάζ να κάνει… όργια και να επιστρέφει από την κόλαση στον παράδεισο.

Ο Μπουράκ Γιλμάζ άρχισε και τελείωσε την ανατροπή της Λιλ, κάνοντας το 2-3 μέσα στην έδρα της Λιόν!

Μετά την λήξη του αγώνα, οι παίκτες της Λιλ λυτρώνονται, μαζί με τον Κριστόφ Γκαλτιέ, όσο οι παίκτες της Λιόν προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Η Λιλ  στο +1 από την Παρί, και στο +2 από τη Μονακό και η Λυών που ΄’εμεινε στο -6 από την κορυφή είναι ουσιαστικά εκτός μάχης τίτλου.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της Λιόν με την Λιλ, για την Ligue 1.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λιλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπίκ Λυών

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ