Προσπαθεί να βάλει τους δικούς του κανόνες και μίλησε για αρκετά θέματα.

Εποχή Γκαλτιέ στο Παρίσι, για τον πάγκο της Παρί, αλλά με την μία μπήκε στα πολύ βαθιά. Και έδειξε πως δεν υπολογίζει ντίβες και ονόματα.

Αλλά φαίνεται δεν υπολόγισε ότι τα πρώην φιλαράκια Νειμάρ και Εμπαπέ δεν είναι στα πολύ καλά τους τελευταία και τα αποδυτήρια μυρίζουν μπαρούτι.

Προσπαθεί να βάλει τους δικούς του κανόνες για να λύσει με αυτόν τον τρόπο πολλά προβλήματα στα αποδυτήρια.

Όπως αναφέρει το RMC Sport, ολόκληρη η ομάδα μοιράζεται την αυστηρότητα που έχει επιβάλει με την υποστήριξη του Λουίς Κάμπος. Σύμφωνος με τις αποφάσεις είναι και ο πρόεδρος της ομάδας Νασέρ Αλ ΚελαΪφί

Ο Γκαλτιέ μίλησε για το ξεκίνημα της Παρί:

«Ακόμα και αν η προετοιμασία ήταν πολύ σύντομη, ακόμα και αν υπήρχαν μεγάλα ταξίδια, το γεγονός ότι παίξαμε τρία ματς εδώ κόντρα σε έτοιμες ομάδες και μπροστά σε μεγάλο κοινό μας ανάγκασε να ανεβάσουμε το επίπεδο φυσικής κατάστασης. Έχουμε μία εβδομάδα πριν το Σούπερ Καπ με τη Ναντ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με πολύ ρυθμό και ένταση, να διασφαλίσουμε ότι θα διορθώσουμε όσα χρήζουν διόρθωσης.

«Ακόμα και αν ποτέ δε θέλουμε να δεχόμαστε γκολ ή πολλές ευκαιρίες, το DNA των παικτών μου δε θα αλλάξει. Το να παίρνουμε ρίσκα, να επιτιθέμεθα, να σκοράρουμε τα περισσότερα γκολ. Πάνω από όλα δεν πρέπει να το αλλάξουμε αυτό.

Aναφέρθηκε στα αμυντικά λάθη της ομάδας του.

«Πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς και να μην είμαστε αποδιοργανωμένοι. Ήμασταν πολύ ακατάστατοι, δεν είχαμε το σωστό timing, είχαμε πρόβλημα στη μετακίνησή μας. Αυτό θα πρέπει να διορθωθεί».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ