Ο Γάλλος τεχνικός δεν δίστασε να αφήσει τον Νειμάρ στον πάγκο το περασμένο Σάββατο (3/9) στη νίκη με 3-0 στην έδρα της Ναντ.

Εποχή Γκαλτιέ στο Παρίσι, για τον πάγκο της Παρί, αλλά με την μία μπήκε στα πολύ βαθιά. Και έδειξε πως δεν υπολογίζει ντίβες και ονόματα.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ, πάλι, είχε… ακριβώς το ίδιο θέμα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Από σολίστ; Να φαν κι οι κότες. Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά… τρία πρώτα βιολιά. Με τον ένα, τον Κιλιάν Εμπαπέ να είναι πιο εγωίσταρος απ’ τον άλλο (λέγε με Νεϊμάρ). Και τον τρίτο, τον Λιονέλ Μέσι να είναι… το “μυστικό” του Γάλλου προπονητή ως τώρα.

Εκεί που ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ήθελε τακτική πειθαρχία, ρόλους και σύστημα, ο Γκαλτιέ, όπως ο φον Κάραγιαν, θέλει απλώς σωστό τέμπο! ξέρει ότι αν έχει αυτό, οι παίκτες του ρόστερ του μπορούν να διαλύσουν κάθε αντίπαλο. Άφησε, λοιπόν, ελεύθερο σ’ αυτό το ρόλο τον Λιονέλ (με το έξτρα κίνητρο του Μουντιάλ εφέτος). Και… διαλύει κάθε αντίπαλο! Ο Μέσι είναι ήδη ο πρώτος σε ασίστ στα Big5 πρωταθλήματα.

Ο Γάλλος τεχνικός δεν δίστασε να αφήσει τον Νειμάρ στον πάγκο το περασμένο Σάββατο (3/9) στη νίκη με 3-0 στην έδρα της Ναντ.

«Μίλησα γι’ αυτό δύο φορές, μία με καθέναν από αυτούς και μία με όλη την ομάδα, για να τους εξηγήσω ότι έτσι θα γίνεται και ότι έπρεπε να έχουμε τη σωστή στάση και να το αποδεχτούμε», είπε ο Γκαλτιέ. «Είναι υποχρέωση για όλους λόγω του πολύ φορτωμένου προγράμματος», εξήγησε. «Παίζουμε πολύ, κάθε τρεις ημέρες, μετά κάθε τέσσερις ημέρες, μετά υπάρχει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν θα μπορούν να παίξουν σε όλα τα παιχνίδια».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ