Η Παρί δεν κατάφερε να υποτάξει τη Νις στο Παρίσι, παρότι είχε στην ενδεκάδα τους βραβευμένους Λιονέλ Μέσι και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Ο Λιονέλ Μέσι και ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα παρουσίασαν τα βραβεία τους στο “Παρκ ντε Πρενς”. Πριν από τη σέντρα του αγώνα με τη Νις, όμως δεν βοήθησαν την Παρί για να “ξεκολλήσει” από το […]

Η Παρί δεν κατάφερε να υποτάξει τη Νις στο Παρίσι, παρότι είχε στην ενδεκάδα τους βραβευμένους Λιονέλ Μέσι και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα παρουσίασαν τα βραβεία τους στο “Παρκ ντε Πρενς”. Πριν από τη σέντρα του αγώνα με τη Νις, όμως δεν βοήθησαν την Παρί για να “ξεκολλήσει” από το 0-0 για τη 16η αγωνιστική της Ligue 1.

Οι Νικαιώτες είχαν δύο καλές ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο να κάνουν ακόμα πιο άβολη την ατμόσφαιρα στο Παρίσι. Ομως ο Ντοναρούμα (που αγωνίστηκε βασικός) κράτησε το μηδέν. Ο Μέσι (που έπαιξε κεντρικά), ο Κιλιάν Εμπαπέ (που έπαιξε αριστερά) και ο 21χρονος μέσος Ερίκ Εμπίμπ είχαν τις καλύτερες στιγμές των γηπεδούχων, όλες στο 1ο ημίχρονο.

Στο 2ο μέρος, οι παίκτες του Μαουρίσιο Ποτσετίνο είχαν διαρκώς την μπάλα στα πόδια τους, όμως απέτυχαν να αξιοποιήσουν αυτήν τη συνθήκη. Αντιθέτως, ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ είχε δοκάρι στο 59′ και δεν κατάφερε να δώσει ένα “διπλό” που θα έφερνε τη Νις ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Ανζέ-Μονακό 1-3

Μετς-Μονπελιέ 1-3

Στρασβούργο-Μπορντό 5-2

Τρουά-Λοριάν 2-0

Μπρεστ-Σεντ Ετιέν 1-0

Κλερμόν-Λανς 2-2

Παρί Σεν Ζερμέν-Νις 0-0

Ναντ-Μαρσέιγ 0-1

Ρεν-Λιλ 1-2

Λιόν-Ρεμς 1-2

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ